Question: Wat kost een Citroen C2 nieuw?

Contents

De C2 is voortaan verkrijgbaar vanaf 10.990 euro, dat is 810 euro goedkoper dan voorheen. Voor dat geld stap je in de 1.1 Séduction. Ook de andere uitvoeringen zijn goedkoper geworden of rijker uitgerust. Zo zit er op de Furio en VTR voortaan standaard airco en een radio/cd/mp3-speler.

Wat kost een Citroen C2 nieuw?

Het Citroën Flex abonnement: meer flexibiliteit, meer vrijheid. Wilt u graag profiteren van alle voordelen van een nieuwe volledig elektrische ë-C4, maar niet vastzitten aan een jarenlang contract? Kies dan voor het Citroën Flex Abonnement.

Prijs Citroën Berlingo 2022: vanaf 17.400 euro

Alle opties die het autorijden leuker, comfortabeler en gemakkelijker maken zitten al op de auto. Denk daarbij aan zaken als een panoramisch schuif-kanteldak, Park Assist en een verwarmde voorruit.

Het enige dat u nog hoeft uit te kiezen is de kleur. Met het het Citroën Flex Abonnement rijdt u dus in de meest complete volledige elektrische Citroën ë-C4. Bovendien kunt u Wat kost een Citroen C2 nieuw?

uw contract boetevrij omzetten naar een ander Citroën-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Daarnaast kunt u ook tussentijds de volgende services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico en verzekering. Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! Met een actieradius tot 350 km rijdt u door heel Nederland en heeft u geen last meer van de huidige hoge benzinekosten. Welke versie u ook kiest, u rijdt zorgeloos en comfortabel in een nieuwe Citroën.

Gratis Private Lease Flex Comfort bij 100% online Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een Citroën C3, C4, Ë-C4, of C5 Aircross, krijgt u gratis Private Lease Flex Comfort!

U betaalt dus geen beëindigingskosten.

Wat kost een Citroen C2 nieuw?

Wilt u weten wat deze voorwaarden zijn? Klik dan Lees alles over Citroën Private Lease en weet direct waar u aan toe bent. Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt.

Voorbumper Citroen C2

En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag.

Private Lease van Citroën wordt aangeboden door Citroën Private Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van Citroën. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

Contact us

Find us at the office

Cudd- Lehnert street no. 7, 84569 New Delhi, India

Give us a ring

Esly Garzone
+76 910 442 603
Mon - Fri, 10:00-16:00

Contact us