Question: Hoe duur is een FLiXBUS?

De prijs van een ticket is afhankelijk van het vertrekpunt en de dag van vertrek. Grofweg variëren de prijzen van FLiXBUS tussen de € 19 en € 45 euro vanuit Nederland. Bij vertrek vanuit België zijn er al tickets vanaf € 13. FLiXBUS heeft ook speciale nachtbussen.

Is FlixBus veilig?

Volgens de statistieken is de bus het veiligste transportmiddel om je te verplaatsen binnen Europa. Met FlixBus kom je altijd veilig op je bestemming aan. Veiligheid staat bij ons voorop: Onze groene bussen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en onze chauffeurs zijn getraind met behulp van de nieuwste methoden.

Waar rijdt de FlixBus?

Sinds 2015 breidt FlixBus ook internationaal uit: busnetwerken van Nederland tot Roemenië, Spanje tot Zweden, Oekraïne tot Frankrijk. Reizigers profiteren momenteel van het grootste aanbod aan langeafstandsbussen in Europa!

Hoe lang duurt het om naar Parijs te rijden met de bus?

Met de bus naar Parijs rijden met de OUIBUS dagelijks tussen Amsterdam en Parijs. Reistijd is ongeveer 7 uur.

Heeft FlixBus stopcontact?

Je krijgt in de FlixBus gratis Wi-Fi met LTE-snelheid, extra beenruimte, voordelige snacks en drankjes, voldoende stopcontacten voor je elektrische apparaten en veel ruimte voor je bagage.

Heb je paspoort nodig voor FlixBus?

(algemene regel: een ID-bewijs voor staatsburgers van de Europese Unie, Noorwegen en IJsland, een paspoort voor alle nationaliteiten). FlixBus is niet aansprakelijk voor gevolgen die te wijten zijn aan het feit dat de passagier de benodigde documenten en identiteitspapieren niet bij zich draagt.

Waar stopt FlixBus in Gent?

Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Gent Veemarkt; Gent-Dampoort - Gand-Dampoort; Gent Dampoort Perron 14; Gent Dampoort Perron 1; Gent Dampoort Perron 7; Gent Dampoort Perron 8; Gent Dampoort Perron 3; Gent Lippensplein; Gent Zuid Perron 2.

Waar staat de FlixBus in Groningen?

De bushalte van FlixBus bij Station Groningen ligt aan de waterkant van de Stationsweg, direct naast de voetgangersbrug naar het Groninger Museum, de H.N.

Waar stopt FlixBus Schiphol?

FlixBus heeft twee bushaltes bij de luchthaven, één bij Terminal 1 (parkeerplaats P36) en de andere bij Terminal 2. Kijk dus goed vanaf welke terminal jouw vlucht vertrekt!

Waar stopt de Flixbus in Parijs?

Paris (Bercy Seine) The Bercy-Seine bus station is located inside the Bercy park. You can access it from the #69 rue de Bercy and then walk straight ahead. The entrance is located just behind the training gym area.

Hoe duur is de trein naar Parijs?

HOE EERDER GEBOEKT, HOE GOEDKOPER Treintickets voor de trein naar Parijs zijn tot 3 maanden vooruit te boeken. De voordeligste tarieven beginnen bij € 29 p.p. per enkele reis naar de Franse hoofdstad.

Waar stopt Flixbus in Antwerpen?

Antwerpen (Berchem) Bus stop on the Borsbeekbrug, next to Antwerpen-Berchem station.

Waar stopt de FlixBus in Roermond?

Jouw bushalte in Roermond Bus vertrekt vanaf de Maashaven, nabij het Designer Outlet Centre.

Waar stopt de FlixBus op Schiphol?

FlixBus heeft twee bushaltes bij de luchthaven, één bij Terminal 1 (parkeerplaats P36) en de andere bij Terminal 2. Kijk dus goed vanaf welke terminal jouw vlucht vertrekt!

Waar stopt FlixBus in Nederland?

Lijst van FlixBus haltes in NederlandPlaatsHalteTickets boekenRotterdamRotterdam Zuidplein (Halte X)FlixBus RotterdamUtrechtStation Utrecht CentraalFlixBus UtrechtValkenswaardValkenswaard MarktFlixBus ValkenswaardVeenendaalStation Veenendaal-De KlompFlixBus Veenendaal25 more rows

Waar stopt de FlixBus in Den Haag?

De bushalte van FlixBus bij Station Den Haag Centraal is gevestigd op het Busplatform Centraal Station.

Hoe duur is de trein van Amsterdam naar Parijs?

Amsterdam – Parijs met de trein - Treintickets v.a. € 35 enkele reis | NS International.

Hoe duur is een reis naar Parijs?

Het totale budget ParijsCategorieTotale kosten per persoon in €Dagbudget per persoon in €Vervoer naar Parijs€74Verblijf in Parijs€160,40€40,10 (per nacht)Vervoer ter plaatse€22,40€5,60Eten en drinken€85,04€21,263 more rows•23 Mar 2019

Waar stopt de FlixBus in Amsterdam?

De bushalte van FlixBus bij Station Amsterdam Sloterdijk ligt op het Piarcoplein aan de noordzijde van het station. U volgt de borden “Piarcoplein” in het station.

Waar stopt FlixBus op Schiphol?

FlixBus heeft twee bushaltes bij de luchthaven, één bij Terminal 1 (parkeerplaats P36) en de andere bij Terminal 2. Kijk dus goed vanaf welke terminal jouw vlucht vertrekt!

Waar stopt FlixBus in Antwerpen?

Antwerpen (Berchem) Bus stop on the Borsbeekbrug, next to Antwerpen-Berchem station.

Wat een waardeloos bedrijf is dit. Speciaal geboekt voor duurdere stoelen, maar deze waren helemaal niet aanwezig. Verder hebben ze mijn koffer gesloopt, maar een reactie geven. De spiegel in het toilet zat los, waardoor ik bij binnenkomst gelijk werd aangevallen door de spiegel, een mega buil op mijn hoofd. Kortom al met al heel slecht en nooit weer! Wij namen de Flixbus Den Haag- Lille op 22 mei om 10.

Hoe duur is een FLiXBUS? Bus was stipt op tijd en de bus bestuurder was zeer netjes, aardig en behulpzaam. Wij waren ook tevreden over de bus en kwamen precies op tijd in Lille aan. Het was onze eerste ervaring met Flixbus. Op deze manier is het zeker voor Hoe duur is een FLiXBUS? vatbaar.

Panorama seats gereserveerd, voor deze stoelen betaal je meer omdat je voorin zit. De chauffeur moet vanwege covid genoeg ruimte hebben, terwijl de passagiers zo dicht op elkaar zitten dat ze kunnen ruiken wat ze gister gegeten te hebben.

Iets met veel knoflook, om dan nog te zwijgen Hoe duur is een FLiXBUS? aerosolen. Wij hadden nog het geluk dat er verspreid in de bus nog twee plekken vrij waren. Althans ik weet niet of ik nu van geluk kan spreken. Stiekem hoop ik dat er bij de volgende halte de mensen zich melden van de stoelen waar we nu op zitten. Zodat we genoodzaakt zijn een trein te nemen denk 1e klas om bij te komen.

Btw, volgens mij is er iemand ook nog een scheet ontglipt. Doe dit uzelf niet aan mensen! Er is bij mij 7 keer geld van mijn 2 rekeningen genomen. In 1 keer 1300 euro voor 1 rit! Op vakantie in Nederland en geen cent te makken dankzij flixbus.

Ik heb mijn hotel reservering niet kunnen betalen ik was genoodzaakt om met mijn dochter op het station te overnachten. Ik ben te boos voor woorden op dit moment. Ik ben super kwaad op het bedrijf stelletje achterlijke apen. Tot op heden mijn geld niet terug gehad en niemand die mij heeft gemaild met enige uitleg.

Hoe duur is een FLiXBUS?

Ik heb twee weken geleden een ticket geboekt van Roermond naar Antwerpen maar de bus is nooit komen opdagen. Na het krijgen van een mail dat de bus later zou zijn ben ik blijven wachten maar via de live locatie kon ik zien dat de bus gewoon Roermond heeft overgeslagen.

Ook wordt het ticket niet vergoed omdat het onder de 250km is en is er geen klantenservice te bereiken omdat dit 55cent per minuut kost met 10 wachtende voor je. Verschrikkelijk Hoe duur is een FLiXBUS? dit soort bedrijven wegkomen met oplichterij. Toen we vertrokken in Brussel was de bus al te laat dus waren we al aan het twijfelen of hij wel zou komen of niet.

We moesten zelf een plaatsje voor onze bagage zoeken en toen begon het pas. We gingen naar de plaatsen die we geboekt hadden, maar die waren reeds bezet door andere mensen. Er zat iemand op onze plaatsen die geen ticket had. Na lang te moeten aandringen is de persoon weggegaan en zaten we op plaatsen die eigenlijk niet voor ons bedoeld waren.

Wanneer we uitstapten in Parijs was het heel hectisch en waren de buschauffeurs aan het schreeuwen op elkaar.

De volledige parkeerplaats Hoe duur is een FLiXBUS? aan het staren naar hen omdat het zo luid ging.

Nu, 3 dagen later nemen we opnieuw de bus naar Brussel en was het Hoe duur is een FLiXBUS? een fiasco. We hadden 2 plaatsen geboekt voor extra geld zodat we boven aan het raam konden zitten. Toen we boven kwamen zaten er 2 vrouwen, elk aan 1 kant die geen plaats wilden maken voor ons.

Hoe duur is een FLiXBUS?

De uitleg van de vrouwen was dat er geen zetelnummers aanwezig waren en dat ze eerst waren. Toen we uiteindelijk konden zitten kwamen ze terug en waren ze aan het klagen dat we nu op hun plaats zaten, terwijl ze 4 zetels innamen.

Toen ze de buschauffeur riepen om ons van onze plaatsen te verwijderen zei hij ook dat er geen nummers waren en dat het zijn bus en regels zijn.

We hebben moeten wisselen voor andere plaatsen omdat ze dreigden de politie te bellen. Ze waren ook heel onbeschoft, net als de buschauffeur. Hij bleef zeggen dat we moesten bellen naar de organisatie maar die konden we niet bellen omdat het telefoonnummer niet werkt. Heel slechte afsluiter van de vakantie! De heen weg naar München was een ramp. Eerst pasten al onze koffer er niet in. Ten tweede moesten de chauffeurs een wissel maken en waren ze elkaar voorbij gereden, na Hoe duur is een FLiXBUS?

uur hadden ze elkaar pas weer gevonden. Dan op de terug weg naar huis komen we zonder brandstof te staan want de chauffeur wilde persee naar het tweede tankstation want daar had hij een kaartje van.

Dit zorgde voor 3 uur vertraging, een natte en warme bus, politie en wegverhelpingsdiensten. Je hebt ook geen gratis WiFi 0 sterres was beter geweest, dit bedrijf weet hoe ze stress bezorgen aan mensen die willen genieten van hun weekendje weg. De bus zou moeten aankomen om 10u50 zodat we tegen 13u30 in Rotterdam zijn, zonder enige melding is de bus er nog steeds niet om 12u. Hoe duur is een FLiXBUS? pas kregen we een melding dat de bus 150 minuten vertraging krijgt!

Eindstand is het 15 u 30 en zijn we nog niet in Rotterdam. Losers Op 24 Maart 2022 kwam ik aan op Amsterdam Sloterdijk om de bus te nemen naar Düsseldorf. Hoe duur is een FLiXBUS? sloterdijk kwam de chauffeur van de bus chagrijnig te menigte in het Duits toespreken.

Hoe duur is een FLiXBUS? aantal mensen en ik begrepen er niks van. Ik spreek Nederlands en Engels. Toen hij de kofferlade opende heb ik mijn koffer opgepakt en wilde deze in de bagagebak leggen, meneer duwde mijn koffer met mij erbij naar achteren.

Hij snauwde mij Hoe duur is een FLiXBUS? en riep iets in het Duits. Na om mij heen kijken begreep ik van iemand anders, dat de koffers voor Düsseldorf in de andere vak moesten. Ik had niet eens aangegeven waar ik heen ging, dus ik verbaasde mij enigzins. Na een stop in Utrecht kwamen we aan in Duitsland. Op de app van Flixbus stond dat dat de halte is waar we eindelijk wat mochten luchten en koffie halen.

Althans dat was het idee van de kwartier dat de bus zou stoppen. Omdat ik astmatische ben en afgelopen 1. Ik stapte uit bij de middelste deur, die immers open was. De chauffeur stond buiten en vroeg mij waarom ik uit stap. Ik gaf aan dat ik dacht dat dit een stop was. Zoals in de app vermeld. Hij schreeuwde naar mij, of hij wat had gezegd over een stop.

Waarop ik antwoorde dat ik echt dacht dat het een stop was, de App gaf het aan en mijn ervaring van vorige reisje in Januari. Hij bleef me aankijken op een hele intimiderende manier, alsof hij van mij walgte. Mijn knieën begonnen gewoon spontaan te knikken. Hij liep de bus in en sloot de deuren.

Ik liep hem achterna en hij wijfde met zijn hand dat ik uit de weg moest. Ik wist even niet of ik in een nachtmerrie was terecht gekomen. Hij reed gewoon echt weg! Ik bleef daar staan en wist me geen raad meer.

Ik belde met flexibus en kreeg de info dat de chauffeur had gezegd dat ik achterbleef omdat ik wilde stoppen. Ik vertelde mijn versie, totaal ontdaan en ik kreeg gewoon geen reactie op wat mij is overkomen. De medewerker bleef herhalen dat ik een formulier moest invullen voor verloren bagage!!! Ik heb hulp gehad van een dame die mij huilend aantrof. Ze belde een taxi voor mij en zorgde ervoor dat de taxi chauffeur wist waar ik heen moest.

Namelijk naar het dorp 6 kilometer verder om de trein te pakken naar Düsseldorf.

Hoe duur is een FLiXBUS?

Ik had vrij genomen van werk en oppas geregeld voor mijn kinderen. Ik wilde niet verdrietig thuis komen. Bovendien had ik een hotel geboekt en betaald.

Hoe dan ook, de trein kwam na 1uur 45 min en daarna was ik nog 2 in de trein. Ik heb flexibus gemaild en niks gehoord. Ik had retourticket maar durfde niet meer op de bus. Ik was ook bang dat ik de zelfde chauffeur zou krijgen. Ik ben gewoon bang van die man. Ik heb gewoon die nacht niet geslapen.

De trein terug naar Amsterdam koste me weer wat. Hoe dan ook de kosten die ik gemaakt heb, zal ik vast nooit meer terug zien. Dat die meneer zo om kan gaan met klanten vind ik pas een grove en grote schande! Zelf vervangend vervoer moet regelen half uur voor vertrek kregen wij pas bericht. Vervolgens een taxi moeten pakken naar het een ander busstation. Helaas had de chauffeur van de taxi geen bon, hierdoor kunnen wij de gemaakte kosten niet declareren.

Vervolgens verzoek gedaan om korting tw krijgen op de prijs van de ticket aangezien de ticket vanuit het andere station een stuk lager waren. Maar dit kan flixbus dan weer niet doen. Ondertussen iedere keer Extreem lange wachten op mails. Ik zou het niet aanraden. Wij namen de flixbus op 21maart 2022 van Parijs naar Brugge. Dit was de meest akelige ervaring ooit!! Nog geen uur nadat we waren opgestapt, stopt de chauffeur aan een benzinestation op de autostrade en zegt dat we 15minuten hebben om te plassen eten, drinken, roken!

Toen we na 5 minuten terug buiten kwamen, Hoe duur is een FLiXBUS? de bus vertrokken. We waren niet de enigen. Samen met nog 2 passagiers werden we aan ons lot overgelaten en moesten we zelf een oplossing zoeken om thuis te geraken. De servicedienst beloofde ons terug te bellen maar we hebben hen nooit meer gehoord. Onze eigen familie kon gelukkig onze bagage en die van onze medepassagiers ophalen, want alles lag nog op de bus. Bij het uithalen bleef er nog meer bagage over dan die van ons dus we vermoeden dat er waarschijnlijk nog waren achtergebleven.

De chauffeur Hoe duur is een FLiXBUS? onbeleefd en zeer arrogant. Onze familie had, net zoals wij, de indruk dat hij had gedronken of dat hij op ze minst te vermoeid was om zijn job naar behoren uit te voeren. Uiteindelijk hebben we onze krachten gebundeld en zelf naar oplossingen gezocht.

Maar wat een goedkoop, gezellig busritje moest zijn, bleek een hele dure fiasco!

Reizen met Flixbus: de voor

Links en rechts is de plaats voor fietsers aangeduid door middel van rode klinkers. Ik doe deze straat enkele keren per week. Zo zou het altijd moeten zijn. Rakelings langs me want er was een tegenligger. Hij heeft me niet geraaktmaar het scheelde geen 10 cm. Bijna moest ik mijn brood niet meer gaan opeten. Ik hoop dat die brokkenpiloot van jullie een ferme uitbrander krijgt. En ik hoop dat jullie andere chauffeurs beter een verkeerssituatie kunnen inschatten.

Cowboys achter het stuur : die tijd zou voorbij moeten zijn. Ik hoop dat ge met deze klacht iets doet. « Flixbus » 14:15 van Antwerpen richting Frankrijk.

Je moet er zogezegd een kwartier op voorhand staan, maar de bus kwam pas aan om 14:37. Er word gesproken over een flixbus, de bus die aankomt is een brakke witte reisbus, die stinkt en veel te warm is vanbinnen. Er word over WiFi gesproken, maar deze bus had geen WiFi. Hoe duur is een FLiXBUS? vertrekken pas om 14:57… na nog geen uurtje rijden stopt deze bus Hoe duur is een FLiXBUS?

een parking van de autosnelweg voor een zogezegde pauze van 25min, die ook alweer 40min heeft geduurd. En de bestuurder was de meest onvriendelijke en onbehulpzame man ooit. Verschrikkelijkste rit van mijn leven. FlixBus is een Europese intercitybusdienst die elke dag grote en middelgrote steden met elkaar verbindt.

Sinds het einde van het spoorwegmonopolie en de privatisering van de intercitybusmarkt biedt FlixBus moderne mobiliteitsmogelijkheden aan tegen scherpe prijzen. De FlixBus dienstverlening is van start gegaan op 13 februari 2013 in Duitsland.

Contact us

Find us at the office

Cudd- Lehnert street no. 7, 84569 New Delhi, India

Give us a ring

Esly Garzone
+76 910 442 603
Mon - Fri, 10:00-16:00

Contact us