Question: Is Damon a Stefan?

Damon is the one of the main protagonist along with Stefan Salvatore, especially in the storys main setting, Mystic Falls. He is part of a love triangle between his brother Stefan (Paul Wesley) and a female vampire named Katherine Pierce (Nina Dobrev) whom they were both compelled to love when they were still human.

Are Stefan and Damon actually brothers?

Stefan SalvatoreFamilyGiuseppe Salvatore (father; deceased) Lillian Lily Salvatore (mother; deceased) Damon Salvatore (brother) Elena Gilbert-Salvatore (sister in law) Caroline Forbes-Salvatore (Wife) Zach Salvatore (nephew; deceased) Stephanie Salvatore (niece) Sarah Nelson (grandniece; deceased)14 more rows

Did Damon really love Stefan?

Damon and Stefan fell in love with the same woman, Katherine, whilst they were human, with Damon showing an unconditional devotion to the vampire despite her preference for his brother. Stefan knew how much Damon loved Katherine yet pursued her anyway, only recoiling after discovering she was a vampire.

Are Stefan and Damon the same age?

How much older is Damon Salvatore than Stefan? Since Damon Salvatore is the older brother, having been born on June 18, ; While Stefan Salvatore was born on November 1, there is a 7 year age difference between them. Stefan was 17 yrs.

Which original do Stefan and Damon come from?

Julie Plec confirmed that Klaus is the origin of the bloodline Stefan, Damon, Caroline and Elena are from.

Handlingen foregår i den fiktive småbyen Mystic Falls i delstatenhvor overnaturlige skapninger somog holder til. Serien kretser rundt et kjærlighetstriangel bestående av Elena Gilbert og de to vampyrbrødrene Damon Salvatore og Stefan Salvatore. Serien er laget av Kevin Williamson, og er basert på bokserien med samme navn av L. Serien har i Norge gått på siden 2010. Hun er en tilsynelatende normal jente på 17 år, som bor i småbyen.

Men etter at vampyrbrødrene og flytter tilbake til byen, begynner livet hennes å forandre seg. Elena Gilbert blir dypt forelsket i den 162 år gamle vampyren Stefan Salvatore. Deres forhold blir stadig mer komplisert når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore returnerer til Mystic Falls for å skape kaos i byen. Han søker Is Damon a Stefan?

over sin yngre bror som ble forvandlet til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med Is Damon a Stefan? store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. Det er åpenbart at Elena er en etterkommer av Katherine, som senere også returnerer til byen, med planer mot den nye trioen.

Rundt seg har Elena ellers sin brorsine to bestevenninner ogog deres felles venner og. I første episode møter seerne Elena og hennes bror Jeremy fire måneder etter at deres foreldre døde i en bilulykke. De bor sammen med sin tanteog skolen har akkurat startet igjen etter sommerferien. På skolen får Elena øye på en ny, mystisk gutt. Elena Is Damon a Stefan? ikke at Stefan er vampyr, men de to blir Is Damon a Stefan? tiltrukket av hverandre. Ikke lenge etter kommer Stefans bror Damon til Mystic Falls.

Det er 15 år siden de to brødrene sist så hverandre, og et gammelt fiendskap blusser opp. Hun forelsker seg først i vampyren Stefan, og faller senere for broren hans, Damon Salvatore. Dette resulterer i at hun blir dratt inn i den overnaturlige verden.

Dobrev spiller også rollen som Elenas dobbeltgjenger Katherine Pierce, også kjent som Katerina Petrova. Katherine dukker sporadisk opp i senere sesonger, og er sentral i den femte sesongen. Dobrev Is Damon a Stefan? også spilt en tredje dobbeltgjenger, en jente ved navn Amara som figurerer i femte sesong. I siste episode av sesong 6 ble Elenas og Bonnies liv sammenkoblet slik at Elena vil sove en Tornerose-søvn så lenge Bonnie lever. Damon la derfor Elena i en kiste som han plasserte i en lagerbygning i Brooklyn, i påvente av at hun skulle våkne igjen.

Der skulle Elena ha blitt liggende i rundt 70 år, altså til Bonnie døde, men i siste episode i sesong 8 blir sammenkoblingen av Elenas og Bonnies liv brutt opp bare etter et par år.

Elena våkner opp og blir gjenforent med Damon. De lever et langt og lykkelig liv sammen; Elena utdanner seg dessuten til lege.

Etter dette blir Stefans oppførsel mer antagonistisk, fordi han har blitt tvunget til å stenge av sitt humanistiske sinnelag.

Vampire Diaries: Why Elena Chose Damon Over Stefan

Men til sist kommer hans varme og omsorgsfulle natur på nytt opp til overflaten. Han forsones med Elena, men forholdet tar slutt etter kort tid. Wesley spiller også sin dobbeltgjenger Silas i sesong 4 og 5. Silas er verdens første udødelige vesen. Han er over 2000 år gammel. I siste episode av sesong 6 forstår Silas at han er forelsket i Caroline, og forteller henne dette. Damon er Stefans eldre bror.

Is Damon a Stefan?

I begynnelsen av serien opptrer han som Stefans rake motsetning; ondskapsfull, hevngjerrig, egoistisk og manipulerende.

Etterhvert som serien utvikler seg begynner han å vise en mer omsorgsfull og omstenksom side. I utgangspunktet kom han til Is Damon a Stefan? Falls for å hevne seg på broren, men brødrene bygger et sterkere og sterkere bånd gjennom serien.

Han er dypt forelsket i Elena og gjør hva som helst for å holde henne Is Damon a Stefan? Damon a Stefan?, uansett om det går ut over alle andre. De begynner å date i sesong 4, og fortsetter å date de gjør det slutt et par ganger underveis helt til Elena faller i en dyp søvn inslutten av sesong 6. Han har et ekstremt nært bånd med Stefan, men får også et tett bånd til Bonnie, til tross for at de hatet hverandre gjennom de første 5 sesongene.

Damon bekrefter etterhvert at Bonnie er hans aller beste venn. Biologisk sett er han Elenas søskenbarn, men Elena ble adoptert av farens bror, slik at de to vokste opp som søsken.

Han har hatt en del uhell med kjærester, hvor to av dem døde som vampyrer. Han blir etterhvert sammen med Bonnie, bestevenninnen til Elena. I sesong 4 kommer det frem at han er medlem av De Fem The Fiveen vampyrjeger. Jeremy blir drept i sesong 4 etter at Katherine kaster ham bort på Silas, som da tømmer ham for blod. Han blir senere gjenopplivet av Bonnie i slutten av sesong 4.

Darts Results

Han forlater Mystic Falls flere ganger i løpet av serien, og kom bare tilbake Is Damon a Stefan? sesong 6 for å si farvel til Elena. Han dukket også opp i den aller siste episoden av serien. Bonnie er bestevenninnen til Elena og Caroline. I sesong 1 finner Bonnie ut at hun er en heks, og det viser seg at hun er en svært mektig heks. Bonnie har dødd flere ganger, men har alltid kommet til live igjen på en eller annen måte.

Hun har ofte brukt de overnaturlige kreftene sine til å hjelpe gruppen, og til tross for at hun i utgangspunktet hater vampyrer, spesielt Damon, ender hun og Damon opp som bestevenner etter å ha vært innestengt i Prison World i flere måneder. Bonnie har mistet og fått tilbake de magiske kreftene sine utallige ganger gjennom serien.

Hun har hatt et av-og-på-forhold til Jeremy, og senere ble hun sammen med Enzo. Caroline er bestevenninnen til Elena og Bonnie. I begynnelsen av serien fremstod hun som en veldig overfladisk, usikker og nevrotisk jente. Hun var veldig misunnelig på Elena fordi hun var så tiltrekkende.

Damon brukte henne lenge som et leketøy - han drakk blod fra henne, lå med henne og manipulerte henne. Da Caroline ble vampyr gjennomgikk hun en forandring til det bedre. Et av Is Damon a Stefan? premisser er at følelser og personlighetstrekk blir forsterket hos en person som blir vampyr, og i tråd med dette ble Caroline en vampyr med sterk kontroll over sine impulser, som stort sett klarte å bevare roen og kontrollen.

Sjarmerende og elskverdig som hun er, har hun hatt et forhold til både Matt, Tyler og Stefan.

Is Damon a Stefan?

Det fremgår også at Klaus var svært fascinert av henne. Da en heks ved navn Jodi døde mens hun ventet tvillinger med Alaric, klarte Jodis familie å overføre fostrene til Caroline. Caroline bar tvillingene frem og gikk inn i rollen som deres mor.

Hun og barnefaren Alaric innleder et forhold, men det varer ikke. Is Damon a Stefan? forelsker seg i Stefan. De dater, og gifter seg før Stefans død. Matt er Elenas barndomsvenn og eks-kjæreste. Han er den eneste av hovedfigurene i serien som har forblitt et helt normalt menneske. Is Damon a Stefan? og Caroline var sammen en periode, og forble gode venner etter at de slo opp. Matt ville ikke ha noe å gjøre med den overnaturlige verdenen, og når han som voksen har blitt politimann i Mystic Falls, prøver han aktivt å beskytte byen mot vampyrene.

Tyler er Matts bestevenn, og etterhvert også Jeremys bestevenn, og sønnen til byens borgermester. Mennene i hans familie viste seg å bære genet til en varulv. Dette forklarte hvorfor Tyler, i likhet med sin far, er så aggressiv og oppfarende. Tydeligvis kunne de med varulvgenet også høre denne lyden, så Tylers far ble tatt med sammen med vampyrene og døde i brannen.

Is Damon a Stefan?

Tyler ble den første varulven som ble omskapt til en suksessfull hybrid vampyr og varulv av Klaus. I sesong 5 ble han gjort om til bare en varulv igjen. Han forlater byen i slutten av sesong 6, og kommer tilbake i par episoder av sesong Is Damon a Stefan? for å beskytte Elenas kiste.

Jenna var tanten til Elena og Jeremy, og fungerte som deres formynder etter foreldrenes død. Hun hadde et forhold til Alaric, og døde i slutten av sesong 2, under Klaus' rituale for å bli omgjort til hybrid.

Contact us

Find us at the office

Cudd- Lehnert street no. 7, 84569 New Delhi, India

Give us a ring

Esly Garzone
+76 910 442 603
Mon - Fri, 10:00-16:00

Contact us