Question: Where can I watch Friends in Canada for free?

Bell Medias Crave has exclusive rights to to air and stream the much anticipated Friends Reunion in Canada. Nova Scotia Buzz has confirmed that it has begun to stream on their website, app and television devices you can download Crave on. If you sign up for Crave right now you will get a 7 day free trial.

How can I watch Friends online in Canada?

Canada. If youre based in Canada - you can watch every season of Friends on Netflix. Its also possible to purchase individual seasons on Amazon Prime video or iTunes. Of course, you will need to reside in Canada to do this.

Where can I watch Friends after it leaves Netflix Canada?

Crave TORONTO - Netflix Canada will bid farewell to “Friends” later this month as the hit sitcom moves to Crave. Both streaming platforms confirmed the switch on Tuesday, saying Dec. 31 will see all 10 seasons of the show depart Netflix for their new home on Crave under an exclusive agreement.

What streaming service has Friends in Canada?

While the reunion is set to premiere on HBO Max in the states, Canadians can tune in on the same date, May 27, to watch Friends: The Reunion exclusively on CRAVE. 2020 may have not been our day, our month, and definitely not our year, but with this upcoming release, 2021 is looking up.

Where can I watch all seasons of Friends in Canada?

Where to stream Friends and watch every season online in Canada. Friends left the Canadian version of Netflix in early 2021, but it can now be found in its entirety on Crave, as well as the reunion episode. You can subscribe to Crave for CA$9.99 a month, and it comes with a seven-day free trial.

Where can I watch Friends for free 2020?

Hulu currently offers a 7-day free trial here that includes HBO Max. Youll get instant access to all of Hulus programming plus all of HBOs programming to watch free for a week. Use it to stream Friends free online and catch up on other favorites too.

Is Friends on Crave TV?

Crave TV Has Confirmed They Will Be Streaming the Friends Reunion on May 27th.

Where can I watch friends in Canada in 2021?

Where to stream Friends and watch every season online in Canada. Friends left the Canadian version of Netflix in early 2021, but it can now be found in its entirety on Crave, as well as the reunion episode. You can subscribe to Crave for CA$9.99 a month, and it comes with a seven-day free trial.

Ross en Emily zijn getrouwd, maar Emily neemt het hem wel kwalijk dat hij haar Rachel heeft genoemd. Rachel gaat op de reis die Ross en Emily eigenlijk als huwelijksreis wilden maken.

Nadat ze hebben afgesproken om elkaar na thuiskomst niet meer te zien, zoeken Chandler en Monica een plek om seks te hebben. De groep gaat naar Las Vegas om Joey te verrassen en te vieren dat het een jaar aan is tussen Monica en Chandler. Het loopt uit de hand als een jaloerse Chandler merkt dat Monica heeft geluncht met Richard en iedereen ontdekt dat Joey in een casino werkt om zijn film te financieren. Rachel en Ross halen op een latere vlucht pranks met elkaar uit.

Eerste deel van een tweedelige aflevering. De huwelijksreceptie van Monica en Chandler wordt bijna afgetroefd door het nieuws dat Rachel zwanger is. Ergens anders op het feest probeert Ross indruk te maken op een mooie, single vrouw; Chandler heeft het moeilijk op de dansvloer; en Joey wil indruk maken op een belangrijke Broadway-producer die een relatie heeft met de moeder va Chandler. Iedereen lijkt te weten wie de vader van Rachels ongeboren baby is, behalve de man zelf: Ross.

Als hij erachter komt, maakt hij zich drukker over andere zaken dan zijn relatie met Rachel. In de tussentijd verzinnen Phoebe en Joey smoesjes over een gaslek om het appartement van Monica en Chandler binnen te komen. Chandler voelt zich bedreigt door Monica's voortdurende gepraat over een mannelijke collega die grappiger is dan hij Where can I watch Friends in Canada for free?. Wanneer Chandlers vorige romantische rivaal van plan is zijn appartement te verkopen, haalt Chandler in zijn onzekerheid Joey over om hem te helpen het appartement stiekem te inspecteren.

De jongens zijn ontzet als ze een oude videoband ontdekken waarop mogelijk te zien is dat Monica seks heeft met haar ex. Chandler moet met Kerstmis in Tulsa blijven vanwege een belangrijke deadline op z'n werk. Terwijl hij zit te zwoegen, denkt Chandler terug aan de gênantere momenten van eerdere feestdagen met zijn vrienden. De vrienden leggen hun geld bij elkaar en kopen tientallen loten in de hoop een enorme jackpot te winnen. Ze bekvechten echter over hoe ze het fortuin gaan uitgeven als ze winnen, en Monica irriteert de rest als ze alleen loten voor haar en Chandler koopt.

Phoebe pakt geërgerd de schaal waar alle loten in zitten en dreigt deze van Where can I watch Friends in Canada for free? balkon te gooien. De anderen leggen hun ruzie bij, maar Phoebe wordt opgeschrikt door een duif waardoor ze de schaal alsnog laat vallen.

Chandler wacht opgewonden op de beslissing van zijn bedrijf over zijn toekomst. Ross noemt Rachel 'mama' om Emma het woord te leren. Ross Where can I watch Friends in Canada for free? zich gekwetst omdat de briljante, knappe professor Charlie die normaal gesproken op paleontologen valt, met de oppervlakkige Joey datet.

Chandler en Monica gaan nerveus naar een fertiliteitskliniek en hun bezoekje wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers vervelende ex onverwacht binnenkomt. Om Amy te helpen verantwoordelijker te worden, negeert Rachel het hevige protest van Ross en laat Amy op Emma oppassen. Ze krijgt al snel spijt van die beslissing. Monica en Chandler maken zich zorgen wanneer Joey probeert moeilijke woorden te gebruiken in een aanbevelingsbrief naar het adoptiebureau. De zes vrienden zijn er altijd voor elkaar geweest tijdens de ups en downs van het volwassen worden.

Hun laatste dag samen zit vol met spannende gebeurtenissen en onverwachte verassingen. Ondanks dat de vrienden grote beslissingen maken met betrekking tot hun toekomst, zijn ze voor altijd met elkaar verbonden, wat Where can I watch Friends in Canada for free?

Prime Video Watch Party: Stream TV and Movies with Friends

ook gebeurt. Eerste helft van een uur durende aflevering. Ze ontdekt dat onafhankelijkheid niet zo eenvoudig is, zeker niet zonder papa's creditcards.

Ze ontdekt dat onafhankelijkheid niet zo eenvoudig is, zeker niet zonder papa's creditcards. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest. Hij is niet blij met de achternaam die ze voor het kind heeft gekozen. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest. Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden.

Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden.

Where can I watch Friends in Canada for free?

De meiden besluiten daarop de voormalige adviseur van het Witte Huis met verrekijkers te bespieden. Joey vraagt Monica zich voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Joey vraagt Monica zich voor te doen als zijn nieuwe vriendin, omdat hij zijn ex weer voor zich wil winnen. De groep gaat terug naar het appartement van de meiden, waar Ross Rachel probeert te vertellen dat hij haar leuk vindt. De groep gaat terug naar het appartement van de meiden, waar Ross Rachel probeert te vertellen dat hij haar leuk vindt.

Chandler twijfelt over zijn seksuele geaardheid. Chandler twijfelt over zijn seksuele geaardheid.

Where can I watch Friends in Canada for free?

Ross compenseert zijn eenzaamheid door een aap genaamd Marcel als kamergenoot te nemen. Ross compenseert zijn eenzaamheid door een aap genaamd Marcel als kamergenoot te nemen. Joey betrapt haar en Ross terwijl ze aan het zoenen zijn. Joey betrapt haar en Ross terwijl ze aan het zoenen zijn. Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit. Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit. Rachel probeert de score gelijk te trekken. Rachel probeert de score gelijk te trekken.

Ross heeft zijn twijfels over het ouderschap wanneer hij met Carol Where can I watch Friends in Canada for free? Susan naar zwangerschapsgym gaat. Ross heeft zijn twijfels over het ouderschap wanneer hij met Carol en Susan naar zwangerschapsgym gaat.

Phoebe's tweelingzus breekt Joey's hart en Phoebe probeert het Where can I watch Friends in Canada for free? lijmen. De vrouwen binden de strijd aan met de mannen in een weinig vriendschappelijk potje pokeren. De vrouwen binden de strijd aan met de mannen in een weinig vriendschappelijk potje pokeren.

Er lijkt eindelijk een romantisch avondje samen te komen voor Rachel en Ross. Net als er eindelijk een romantisch avondje samen lijkt te komen voor Rachel en Ross, komt haar ex-verloofde binnenstormen. Phoebe werkt op uitzendbasis als Chandlers secretaresse. Phoebe werkt op uitzendbasis als Chandlers secretaresse. Phoebe geeft Monica een afschuwelijk kapsel. Phoebe geeft Monica een afschuwelijk kapsel.

Rachel is overstuur door Monica's groeiende vriendschap met Julie. Rachel is overstuur door Monica's groeiende vriendschap met Julie. Heckles overlijdt en al zijn bezittingen aan Monica en Rachel nalaat, ontdekt Chandler griezelige overeenkomsten tussen zijn leven en dat van de overleden excentriekeling. Heckles overlijdt en al zijn bezittingen aan Monica en Rachel nalaat, ontdekt Chandler griezelige overeenkomsten tussen zijn leven en dat van de overleden excentriekeling.

Monica, Ross en Chandler hebben geld, maar Phoebe, Rachel en Joey niet. Monica, Ross en Chandler hebben geld, maar Phoebe, Rachel en Where can I watch Friends in Canada for free? niet. Ross moet nu een keuze maken tussen haar en Julie. Ross moet nu een keuze maken tussen haar en Julie. Joey en Chandler helpen hem door een lijst met voor- en nadelen te maken. Joey en Chandler helpen hem door een lijst met voor- en nadelen te maken.

Rachel krijgt te horen dat haar moeder en vader uit elkaar gaan. Rachel krijgt te horen dat haar moeder en vader uit elkaar gaan. Joey wordt gestalkt door een fan van de soapserie waar hij in speelt. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Joey wordt gestalkt door een fan van de soapserie waar hij in speelt. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Ross en Marcel beleven samen een wilde dag in de stad.

Tweede deel van een tweedelige aflevering. Ross en Marcel beleven samen een wilde dag in de stad. Tweede deel van een tweedelige aflevering. Ook komen de gevoelens die Ross altijd voor Rachel heeft gehad aan het licht. Ook komen de gevoelens die Ross altijd voor Rachel heeft gehad aan het licht.

Monica verzorgt de catering op een feest en valt als een blok voor een vriend van haar ouders. Monica verzorgt de catering op een feest en valt als een blok voor een vriend van haar ouders.

Monica's vader ontdekt dat Monica met zijn beste vriend aan het daten is. Monica's vader ontdekt dat Monica met zijn beste vriend aan het daten is. Monica's vader ontdekt dat Monica met zijn beste vriend aan het daten is.

Phoebe ontmoet een broer waarvan ze het bestaan niet wist.

Where can I watch Friends in Canada for free?

Phoebe ontmoet een broer waarvan ze het bestaan niet wist. Er breekt chaos uit als haar gescheiden ouders beide op het feest verschenen. Er breekt chaos uit als haar gescheiden ouders beide op het feest verschenen. Phoebe doet zich voor als de agent van Joey om hem aan goede rollen te helpen.

Phoebe doet zich voor als de agent van Joey om hem aan goede rollen te helpen. De twee hebben moeite met het opbouwen van band. De twee hebben moeite met het opbouwen van band. Ze denken terug aan drie jaar geleden.

Ze denken terug aan drie jaar geleden. De nieuwe baan van Rachel zet haar relatie met Ross onder druk. De nieuwe baan van Rachel zet haar relatie met Ross onder druk. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Tweede deel van een tweedelige aflevering.

Monica krijgt van een aanbidder een fooi die een klein vermogen waard is. Door een hypnosebandje gedraagt Chandler zich als een vrouw. Monica werkt als serveerster en krijgt van een aanbidder een fooi die een klein vermogen waard is. Monica gaat uit met Pete, hoewel ze zich nog steeds niet tot hem aangetrokken voelt. Monica gaat uit met Pete, hoewel ze zich nog steeds niet tot hem aangetrokken voelt. Rachels baas gaat uit met Chandler, wat een groot probleem oplevert voor Rachel.

Rachels baas gaat uit met Chandler, wat een groot probleem oplevert voor Rachel. Ross laat een tv-interview schieten om Rachel te helpen, die een blessure heeft opgelopen. Joey en Chandler adopteren een eend en een kip. Ross laat een Where can I watch Friends in Canada for free? schieten om Rachel te helpen, die een blessure heeft opgelopen. Joey en Chandler adopteren een eend en een kip.

Joey wordt verliefd op Kate, maar die krijgt dan een baan aangeboden in Los Angeles. Joey wordt verliefd op Kate, maar die krijgt dan een baan aangeboden in Los Angeles. Phoebe kan niet kiezen tussen twee mannen.

Monica's vriend verrast haar door haar niet ten huwelijk te vragen. Monica's vriend verrast haar door haar niet ten huwelijk te vragen. Phoebe stuurt Ross op een date met een vrouw die vroeger kaal was. Phoebe stuurt Ross op een date met een vrouw die vroeger kaal was. Phoebe ontmoet een vriend van de familie die het verleden van haar familie kent. Ross ontdekt dat Rachel nog steeds van hem houdt.

Phoebe ontmoet een vriend van de familie die het verleden van haar familie kent. Phoebe legt het bij met haar moeder. Monica wordt gestoken door een kwal. Joey's poging om zijn entertainmentcenter te verkopen blijkt niet zonder gevaar. Chandler komt in een pijnlijke situatie terecht wanneer hij met Rachels baas uit is. Om dit te voorkomen, leert Joey hem ballroomdansen. Om dit te voorkomen, leert Joey hem ballroomdansen. Phoebe raakt verliefd op haar sexy massageklant. Ross en Rachel proberen elkaar jaloers te maken.

Chandler leert Joey's vriendin beter kennen. Ross' muzikale talenten zijn niet zo bijzonder als hij en Phoebe denken. Monica komt voor een verrassing te staan als ze bij de oogarts komt. Hij blijkt de aantrekkelijke zoon van haar ex-vriendje te zijn. Rachels baas biedt haar promotie aan. Monica moet kiezen tussen een vaste baan als chef-kok in een restaurant en haar cateringbedrijf met Phoebe.

Chandler probeert een date te regelen voor Rachel. Monica smeedt een plannetje om gezag te verwerven op haar nieuwe werk in een restaurant. Joey belandt in een klassenstrijd in het museum van Ross. Een onbenullige uitdaging escaleert tot een serieuze wedstrijd tussen de jongens en de meiden. Rachel is personal shopper en voelt zich aangetrokken tot een klant.

Monica vindt Joey's nieuwe, grotere appartement ideaal voor gezelligheid. Rachel koppelt Ross aan de dochter van haar baas. De meiden willen Chandler met een stripclubbezoek over zijn relatiebreuk helpen.

Ross spelt rugby om indruk te maken op Emily, en Monica probeert erachter te komen waar een geheimzinnige schakelaar in haar appartement Where can I watch Friends in Canada for free?

dient. De zwangere Phoebe snakt naar vlees. De zwangere Phoebe Where can I watch Friends in Canada for free? naar vlees. Phoebe ontdekt dat ze een drieling krijgt. Phoebe ontdekt dat ze een drieling krijgt. De verwarde Ross en Emily bevinden zich telkens aan weerszijden van de Atlantische Oceaan en proberen helder te krijgen wat ze voor elkaar voelen. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis, en Joey flapt er tegenover Chandler uit dat hij zijn naam vreselijk vindt.

Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily. Ross vraagt Emily ten huwelijk en ze zegt ja, maar de vrienden vinden dat hun relatie nog te pril. Chandler dwingt Joey om zich in een slaapkliniek te laten behandelen voor zijn gesnurk. Rachel jaagt Joshua weg door hem in een impulsieve bui ten huwelijk te vragen.

De vrienden zijn uitgenodigd voor Ross' bruiloft, maar niet iedereen gaat. Phoebe blijft thuis vanwege haar zwangerschap, en Rachel wil Ross niet met een ander zien trouwen. De meiden houden een babyshower voor Phoebe. Na een gesprek met Phoebe beseft Rachel dat ze nog steeds van Ross houdt. Tot Phoebe's schrik vertrekt Rachel onmiddellijk naar Londen. De dronken Chandler en Monica hebben seks. Rachel gaat op de reis die Ross en Emily eigenlijk als huwelijksreis wilden maken. Nadat ze hebben afgesproken om elkaar na thuiskomst niet meer te zien, zoeken Chandler en Monica een plek om seks te hebben.

Rachel geeft eindelijk tegenover Ross toe wat ze voor hem voelt, maar hij antwoordt dat dat niet gepast is omdat hij nu met Emily is getrouwd. Phoebe staat op het punt van bevallen. Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen. Emily zegt tegen Ross dat ze hem alleen een tweede kans geeft als hij alle banden met Rachel verbreekt. Als Joey ontdekt dat ze een relatie hebben, laten ze hem zweren dat hij zijn mond houdt.

Ross moet Rachel vertellen dat ze geen vrienden meer kunnen zijn vanwege Emily. Ross vertelt Emily dat hij de banden met Rachel en de andere vrienden weigert te verbreken. Monica en Rachel zijn bang voor een langharige buurman, tot Where can I watch Friends in Canada for free?

zien hoe knap hij is als hij geknipt is. Phoebe gaat uit met een horeca-inspecteur die steeds de favoriete restaurants van de vrienden sluit. Chandler zegt tegen Where can I watch Friends in Canada for free? dat hij van haar houdt. Joey zit in een lastig parket als hij de relatie tussen Chandler en Monica moet verbergen.

De verveelde Ross veroorzaakt chaos in het leven van Joey en Chandler. Rachel voelt zich oncomfortabel bij de ongepaste band tussen haar date en zijn zus. Monica ergert zich aan Chandlers aanstellerige gelach om de slechte grapjes van haar baas.

Rachel hoort onbedoeld hoe Monica over haar praat. Chandler merkt dat Monica geen fijne massages geeft. Rachel steekt Joey in de kleren voor een auditie, compleet met mannenschoudertas. Terwijl ze een appartement bezichtigt, ziet Phoebe dat Monica en Chandler seks hebben en zo komt ze achter de waarheid. Als laatste ontdekt Ross ook dat ze een relatie hebben. Ross jaagt zijn nieuwe buren tegen hem in het harnas wanneer hij weigert geld te geven voor het pensioencadeautje voor de conciërge.

Chandler schiet in de stress als het onderwerp trouwen ter sprake komt. Joey is bang dat hij verliefd is op Monica. Joey is bang dat hij verliefd is op Monica. Joey raakt geobsedeerd door een vrouw die in Ross' appartementencomplex woont. Phoebe en Gary kibbelen met Monica en Chandler over wie de meest bevredigende relatie heeft. Monica en Phoebe plannen een verrassingsfeestje voor Rachels verjaardag. Rachel raakt oorbellen kwijt die Monica aan Phoebe had uitgeleend.

Rachel, die in Ross' appartement was om een blender te lenen, hoort het bericht en verwijdert het per ongeluk. Monica en Chandler doen met Ross en Joey een potje overgooien waar geen eind aan komt. Maar de twee krijgen ruzie en Joey gaat alleen verder.

Het loopt uit de hand als een jaloerse Chandler merkt dat Monica heeft geluncht met Richard en iedereen ontdekt dat Joey in een casino werkt om zijn film te financieren.

Rachel en Ross halen op een latere vlucht pranks met elkaar uit. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Daar blijken vlak voor hen Ross en Rachel in een dronken bui getrouwd te zijn. Chandler en Monica besluiten niet te trouwen, maar gaan wel samenwonen.

Monica is gekwetst dat Rachel niet zo enthousiast reageert als Joey. Phoebe probeert erachter te komen wat Ross echt voor Rachel voelt. Ross gaat naar een spraytanning-salon maar volgt de eenvoudige instructies niet goed op.

Ross neemt tijdens colleges een Brits accent aan. Rachel en Ross gaan scheiden. Chandler en Monica passen op de drieling van Phoebe. Monica en Rachel halen herinneringen op, en die blijken niet alleen maar positief te zijn. Joey probeert uit alle macht om niet te flirten met zijn sexy nieuwe huisgenoot. Rachel schaamt zich voor de hardloopstijl van Phoebe. Ross gaat naar een spraytanning-salon maar volgt de eenvoudige instructies niet goed op.

Het dessert van niet-huiselijke Rachel is intrigerend. Ross en Monica blazen hun gekke dansje van de middelbare school nieuw leven in voor de uitzending. Rachel koopt een medicijnkastje bij een winkel die Phoebe verafschuwt. Phoebe irriteert Monica en Rachel met haar eerlijkheid. Joey neemt met tegenzin een baan in de bediening aan Where can I watch Friends in Canada for free?

Central Perk. Het was echter niet de bedoeling dat Jill met Ross zou flirten. Het was echter niet de bedoeling dat Jill met Ross zou flirten.

Monica wil niet toegeven dat ze ziek is en blijft proberen Chandler te verleiden. Als Joey ontdekt dat mensen denken dat Phoebe een pornoster is, huurt hij 'Buffay, The Vampire Layer' en komt de groep erachter dat het Ursula is.

Chandler vindt het moeilijk zijn emoties te uiten. Chandler en Monica helpen elkaar hun eenzaamheid te overwinnen. Rachel ontdekt de waarheid over haar man. Phoebe ontsnapt uit het ziekenhuis. Ross probeert Rachel en Phoebe martial arts te leren.

Joey neemt een lookalike in dienst. Ross komt in de problemen omdat hij op date gaat met een student. Chandler probeert de carrière van Joey te helpen. Rachel is op zoek naar een date voor een feest. Joey doet auditie voor een grote rol in een tv-show. Joey doet auditie voor een grote rol in een tv-show. Maar Chandler verpest het allemaal bijna omdat hij vergeet dat er telefonisch een bericht is achtergelaten.

Joey beledigt een robot en zet hiermee zijn acteerrol op het spel. Joey beledigt een robot en zet hiermee zijn acteerrol op het spel. Phoebe schrijft een boek over Monica en Chandler. Chandler doet net alsof hij boos wordt wanneer Monica haar naam op een bruiloftslijst invult, maar in het geheim plant hij een aanzoek. De wens van Rachel komt uit als Paul zijn emoties uit, maar nu kan hij niet stoppen met huilen.

Joey koopt per ongeluk een boot. Na een voorval in de studentenflat wordt Ross eraan herinnerd hoe jong zijn vriendin is. Chandler laat Monica geloven dat hij een hekel heeft aan het huwelijk, waardoor zij troost zoekt bij Richard. Monica en Chandler verloven zich uiteindelijk toch. Chandler heeft het moeilijk in de slaapkamer. Monica ontdekt dat haar ouders het geld voor haar bruiloft hebben uitgegeven aan een huisje aan het strand.

Here's How to Watch 'Friends'

Joey neemt hulp van Rachel aan bij het zeilen. Chandler maakt geen indruk op Monica's vader. Chandler, Monica en Ross vertellen gênante geheimen over elkaar. Joey neemt Tag mee uit. Phoebe geeft Rachel uiteindelijk de eer om die functie te vervullen. Chandler probeert zijn excuses aan te bieden aan een vriendinnetje uit zijn jeugd.

Janice, de ex-vriendin van Chandler, manipuleert Monica en Chandler zodanig dat ze haar uitnodigen voor de bruiloft. Rachel en Phoebe Where can I watch Friends in Canada for free? zich met Joey's relatie met Erin. Phoebe maakt zich zorgen dat Rachel liever bij Joey woont. Monica is van plan wraak te nemen op de bruiloft van haar nicht.

Ross en Joey komen vast te zitten op het dak. Rachel heeft een discussie met Tag. Ross en Joey komen vast te zitten op het dak. Rachel maakt de favoriete stoel van Joey kapot. Ross is woedend nadat Rachel Ben grapjes heeft geleerd. Ross en Joey strijden om dezelfde vrouw. Ross ziet dat Chandler een mannelijke stripclub verlaat. Ross ziet dat Chandler een mannelijke stripclub verlaat. Rachel en Phoebe plannen haastig een verrassingsvrijgezellenfeest voor Monica. Ross en Chandler gaan de concurrentie aan met bruiloftspakken.

Rachel komt in de problemen als ze in de Porsche van Monica rijdt. Joey komt erachter dat hij moet kiezen tussen een grote filmrol en de bruiloft.

Ergens anders op het feest probeert Ross indruk te maken op een mooie, single vrouw; Chandler heeft het moeilijk op de dansvloer; en Joey wil indruk maken op een belangrijke Broadway-producer die een relatie heeft met de moeder va Chandler.

Joey denkt onterecht dat Phoebe zwanger is en brengt een galant gebaar. Als hij erachter komt, maakt hij zich drukker over andere zaken dan zijn relatie met Rachel. In de tussentijd verzinnen Phoebe en Joey smoesjes over een gaslek om het appartement van Monica en Chandler binnen te komen. Monica en Chandler komen terug van hun huwelijksreis. Phoebe voelt zich aangetrokken tot een knappe maar onhandige chef-kok.

Rachel geeft al het snoep weg en gaat met een groot schuldgevoel over op het uitschrijven van cheques voor de trick-or-treaters. Monica raakt geïrriteerd als ze vermoedt dat haar nieuwe poetsvrouw haar spijkerbroeken en andere dingen steelt. Leonard Green, dat ze zwanger is van Ross. Leonard Green, dat ze zwanger is van Ross. Monica voelt zich schuldig dat Chandler door haar geen echt vrijgezellenfeest heeft gehad. Joey zegt dat hij de hele kalkoen in z'n eentje gaat opeten.

Rachel probeert te bemiddelen tussen een boze Joey en zijn zwangere zusje, Dina. Het pasgetrouwde stel Chandler en Monica krijgen te maken met de baas van Chandler, die in scheiding ligt.

Pac-Man gamemachine, maar Phoebe belooft plechtig om de topscore te heroveren. Ross mag eindelijk een gespecialiseerde les geven. Monica spoort een terughoudende Chandler aan om te genieten van een geurend bad. Chandler raakt geobsedeerd door wat er achter de gesloten deur van Monica's verboden, geheime kast zit.

Phoebe probeert de depressieve Joey op te beuren en brengt hem de meest blije hond ter wereld. De mannen spreken af dat Joey het tijdens het avondeten tegen Rachel moet vertellen, ongeacht de mogelijke consequenties.

Rachel hoopt hun vriendschap te kunnen herstellen door Joey een leugen te vertellen over haar ongeboren kind. In de tussentijd is Ross geschokt als Jack en Judy hem en de zwangere Rachel vragen om net te doen alsof ze getrouwd zijn. Joey staat erop dat al zijn vrienden aanwezig zijn bij het interview om ervoor te zorgen dat hij niet weer iets stoms zegt. Monica probeert het goed te maken dat ze Sandra vergeten is uit te nodigen voor de babyshower. Chandler is heel zenuwachtig voor een belangrijk sollicitatiegesprek en krijgt twijfelachtige coaching van Phoebe.

Monica en Phoebe gaan een weddenschap aan over de Where can I watch Friends in Canada for free?. Joey verklaart dat een knappe patiënt, Cliff, geschikt is als romantische partner voor Phoebe. Monica en Chandler hebben seks nadat ze verschillende locaties in Where can I watch Friends in Canada for free? ziekenhuis hebben geprobeerd. Joey kan zich niet inhouden en spiekt even wanneer Rachel vergeefs probeert borstvoeding te geven.

Rachel is uitgeput omdat baby Emma blijft huilen en is wanhopig op zoek naar een oplossing. Chandler is van plan om naar Tulsa, Oklahoma te verhuizen voor zijn werk maar maakt zich zorgen of carrièregerichte Monica nog steeds met hem mee wil gaan.

Chandler is in Tulsa, Oklahoma voor zijn werk. Rachel is te laat omdat ze haar baby niet bij een oppas wil achterlaten. Rachel is te laat omdat ze Where can I watch Friends in Canada for free? baby niet bij een oppas wil achterlaten. Chandler voelt zich bedreigt door Monica's voortdurende gepraat over een mannelijke collega die grappiger is dan hij is.

De jongens zijn ontzet als ze een oude videoband ontdekken waarop mogelijk te zien is dat Monica seks heeft met haar ex. Ook Chandler is beledigd dat ook hij niet wordt overwogen als de beste adoptieouder.

Chandler gaat terug naar New York om Monica te zien. Nadat Rachel in een opwelling een knappe restaurantmanager haar telefoonnummer geeft, is ze bang dat hij belt als Ross in hun appartement is. Terwijl hij zit te zwoegen, denkt Chandler terug aan de gênantere momenten van eerdere feestdagen met zijn vrienden. Nadat hij ontslag heeft genomen, moet Chandler snel een andere baan vinden. Hij was haar invaller tijdens haar zwangerschapsverlof. Ross probeert uit alle macht Joey weg te houden bij de knappe nieuwe nanny Where can I watch Friends in Canada for free?

Emma, Molly. Joey laat zijn wenkbrauwen waxen voor een fotosessie. Monica heeft haar eisprong en wil seks met Chandler wanneer ze oppassen op Emma. Ross is geschokt als hij erachter komt wie hem heeft beroofd toen hij nog kind was. Joey wordt helemaal gek van Rachels inspanningen om het appartement babyproof te maken. Monica wordt ontzettend alert wanneer Phoebe haar om hulp vraagt om te voorkomen dat ze contact opneemt met Mike. Ze bekvechten echter over hoe ze het fortuin gaan uitgeven als ze winnen, en Monica irriteert de rest als ze alleen loten voor haar en Chandler koopt.

Phoebe pakt geërgerd de schaal waar alle loten in zitten en dreigt deze van het balkon te gooien. De anderen leggen hun ruzie bij, maar Phoebe wordt opgeschrikt door een duif waardoor ze de schaal alsnog laat vallen. Chandler wacht opgewonden op de beslissing van zijn bedrijf over zijn toekomst.

Ross noemt Rachel 'mama' om Emma het woord te leren. Rachel is later aanwezig bij de opnamen van de emotionele scène en heeft die nacht een verrassende droom over Joey. Rachel en dronken Monica misdragen zich op de bijeenkomst Where can I watch Friends in Canada for free? zitten achter de knappe acteurs aan. Chandler en Monica gaan nerveus naar een fertiliteitskliniek en hun bezoekje wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers vervelende ex onverwacht binnenkomt.

Phoebe komt David tegen, een ex van lang geleden. Chandler begaat een onvergeeflijke actie wanneer hij en Monica een stel bezoeken dat een schattig jongetje heeft geadopteerd. Ross gaat naar een spraytanning-salon maar volgt de eenvoudige instructies niet goed op. Om Amy te helpen verantwoordelijker te worden, negeert Rachel het hevige protest van Ross en laat Amy op Emma oppassen. Ze krijgt al snel spijt van die beslissing. Monica en Chandler maken zich zorgen wanneer Joey probeert moeilijke woorden te gebruiken in een aanbevelingsbrief naar het adoptiebureau.

Joey is beledigd wanneer Chandler liegt over het zien van Joey's bizarre auditievideo. Ross probeert Rachel te helpen haar irrationele angst voor schommels te overwinnen zodat Emma lekker kan spelen in de speeltuin. De problemen worden groter wanneer Monica weigert de uitgehongerde gasten binnen te laten in hun appartement.

Joey gaat op date met Phoebe's vriendin maar irriteert haar met zijn territoriale eetgewoonten. Zij overweegt hen haar baby te laten adopteren als de baby is geboren. Dan komen ze erachter dat de vrouw een makelaar is. Het stel is in het geheim op huizenjacht en weten niet hoe ze hun beste vrienden moeten vertellen dat ze de stad verlaten.

Chandler en Ross gaan naar een reünie van de universiteit en ontmoeten een aantrekkelijke vrouw waarvan ze hadden beloofd geen relatie mee te beginnen toen ze op school zaten.

Joey is de vervanger voor Phoebe's vader die in de gevangenis zit, maar neemt zijn rol veel te serieus. Joey haalt francofiel Phoebe over om hem Frans te leren voor een belangrijke auditie.

Phoebe overweegt haar getrouwde naam te veranderen in iets exotischers. Monica en Chandler bekijken het huis dat te koop staat naast hun nieuwe huis en doen een verrassende ontdekking.

Monica snauwt strikte opdrachten wanneer ze heel nauwkeurig spullen inpakt voor haar nieuwe leven in de buitenwijken met Chandler. De zes vrienden zijn er altijd voor elkaar geweest tijdens de ups en downs van het volwassen worden. Hun laatste dag samen zit vol met spannende gebeurtenissen en onverwachte verassingen. Ondanks dat de vrienden grote beslissingen maken met betrekking tot hun toekomst, zijn ze voor altijd met elkaar verbonden, wat er ook gebeurt.

Eerste helft van een uur durende aflevering. Ze ontdekt dat onafhankelijkheid niet zo eenvoudig is, zeker niet zonder papa's creditcards. Ze ontdekt dat onafhankelijkheid niet zo eenvoudig is, zeker niet zonder papa's creditcards. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest. Hij is niet blij met de achternaam die ze voor het kind heeft gekozen. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest.

Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden. Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden. De meiden besluiten daarop de voormalige adviseur van het Witte Huis met verrekijkers te bespieden. Joey vraagt Monica zich voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Where can I watch Friends in Canada for free?

vraagt Monica zich voor te doen als zijn nieuwe vriendin, omdat hij zijn ex weer voor zich wil winnen. De Where can I watch Friends in Canada for free? gaat terug naar het appartement van de meiden, waar Ross Rachel probeert te vertellen dat hij haar leuk vindt. De groep gaat terug naar het appartement van de meiden, waar Ross Rachel probeert te vertellen dat hij haar leuk vindt.

Chandler twijfelt over zijn seksuele geaardheid. Chandler Where can I watch Friends in Canada for free? over zijn seksuele geaardheid. Ross compenseert zijn eenzaamheid door een aap genaamd Marcel als kamergenoot te nemen. Ross compenseert zijn eenzaamheid door een aap genaamd Marcel als kamergenoot te nemen. Joey betrapt haar en Ross terwijl ze aan het zoenen zijn. Joey betrapt haar en Ross terwijl ze aan het zoenen zijn. Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit.

Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit. Rachel probeert de score gelijk te trekken. Rachel probeert de score gelijk te trekken. Ross heeft zijn twijfels over het ouderschap wanneer hij met Carol en Susan naar zwangerschapsgym gaat.

Ross heeft zijn twijfels over het ouderschap wanneer hij met Carol en Susan naar zwangerschapsgym gaat. Phoebe's tweelingzus breekt Joey's hart en Phoebe probeert het te lijmen. De vrouwen binden de strijd aan met de mannen in een weinig vriendschappelijk potje pokeren. De vrouwen binden de Where can I watch Friends in Canada for free? aan met de mannen in een weinig vriendschappelijk potje pokeren. Er lijkt eindelijk een romantisch avondje samen te komen voor Rachel en Ross.

Net als er eindelijk een romantisch avondje samen lijkt te komen voor Rachel en Ross, komt haar ex-verloofde binnenstormen. Phoebe werkt op uitzendbasis als Chandlers secretaresse. Phoebe werkt op uitzendbasis als Chandlers secretaresse. Phoebe geeft Monica een afschuwelijk kapsel.

Phoebe geeft Monica een afschuwelijk kapsel. Rachel is overstuur door Monica's groeiende vriendschap met Julie. Rachel is overstuur door Monica's groeiende vriendschap met Julie. Heckles overlijdt en al zijn bezittingen aan Monica en Rachel nalaat, ontdekt Chandler griezelige overeenkomsten tussen zijn leven en dat van de overleden excentriekeling.

Heckles overlijdt en al zijn bezittingen aan Monica en Rachel nalaat, ontdekt Chandler griezelige overeenkomsten tussen zijn leven en dat van de overleden excentriekeling.

Monica, Ross en Chandler hebben geld, maar Phoebe, Rachel en Joey niet. Monica, Ross en Chandler hebben geld, maar Phoebe, Rachel en Joey niet.

Ross Where can I watch Friends in Canada for free? nu een keuze maken tussen haar en Julie. Ross moet nu een keuze maken tussen haar en Julie. Joey en Chandler helpen hem door een lijst met voor- en nadelen te maken. Joey en Chandler helpen hem door een lijst met voor- en nadelen te maken. Rachel krijgt te horen dat haar moeder en vader uit elkaar gaan. Rachel krijgt te horen dat haar moeder en vader uit elkaar gaan. Joey wordt gestalkt door een fan van de soapserie waar hij in speelt.

Eerste deel van een tweedelige aflevering. Joey wordt gestalkt door een fan Where can I watch Friends in Canada for free? de soapserie waar hij in speelt. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Ross en Marcel beleven samen een wilde dag in de stad. Tweede deel van een tweedelige aflevering. Ross en Marcel beleven samen een wilde dag in de stad. Tweede deel van een tweedelige aflevering. Ook komen de gevoelens die Ross altijd voor Rachel heeft gehad aan het licht.

Ook komen de gevoelens die Ross altijd voor Rachel heeft gehad aan het licht. Monica verzorgt de catering op een feest en valt als een blok voor een vriend van haar ouders. Monica verzorgt de catering op een feest en valt als een blok voor een vriend van haar ouders.

Monica's vader ontdekt dat Monica met zijn beste vriend aan het daten is. Monica's vader ontdekt dat Monica met zijn beste vriend aan het daten is. Monica's vader ontdekt dat Monica met zijn beste vriend aan het daten is. Phoebe ontmoet een broer waarvan ze het bestaan niet wist. Phoebe ontmoet een broer waarvan ze het bestaan niet wist. Er breekt chaos uit als haar gescheiden ouders beide op het feest verschenen. Er breekt chaos uit als haar gescheiden ouders beide op het feest verschenen.

Phoebe doet zich voor als de agent van Joey om hem aan goede rollen te helpen. Phoebe doet zich voor als de agent van Joey om hem aan goede rollen te helpen. De twee hebben moeite met het opbouwen van band. De twee hebben moeite met het opbouwen van band.

Ze denken terug aan drie jaar geleden. Ze denken terug aan drie jaar geleden. De nieuwe baan van Rachel zet haar relatie met Ross onder druk. De nieuwe baan van Rachel zet haar relatie met Ross onder druk. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Tweede deel van een tweedelige aflevering. Monica krijgt van een aanbidder een fooi die een klein vermogen waard is.

Door een hypnosebandje gedraagt Chandler zich als een vrouw. Monica werkt als serveerster en krijgt van een aanbidder een fooi die een klein vermogen waard is. Monica gaat uit met Pete, hoewel ze zich nog steeds niet tot hem aangetrokken voelt. Monica gaat uit met Pete, hoewel ze zich nog steeds niet tot hem aangetrokken voelt.

Rachels baas gaat uit met Chandler, wat een groot probleem oplevert voor Rachel. Rachels baas gaat uit met Chandler, wat een groot probleem oplevert voor Rachel. Ross laat een tv-interview schieten om Rachel te helpen, die een blessure heeft opgelopen.

Joey Where can I watch Friends in Canada for free? Chandler adopteren een eend en een kip. Ross laat een tv-interview schieten om Rachel te helpen, die een blessure heeft opgelopen.

Joey en Chandler adopteren een eend en een kip. Joey wordt verliefd op Kate, maar die krijgt dan een baan aangeboden in Los Angeles. Joey wordt verliefd op Kate, maar die krijgt dan een baan aangeboden in Los Angeles. Phoebe kan niet kiezen tussen twee mannen. Monica's vriend verrast haar door haar niet ten huwelijk te vragen. Monica's vriend verrast haar door haar niet ten huwelijk te vragen.

Phoebe stuurt Ross op een date met een vrouw die vroeger kaal was. Phoebe stuurt Ross op een date met een vrouw die vroeger kaal was. Phoebe ontmoet een vriend van de familie die het verleden van haar familie kent. Ross ontdekt dat Rachel nog steeds van hem houdt. Phoebe ontmoet een vriend van de familie die het verleden van haar familie kent. Phoebe legt het bij met haar moeder. Monica wordt gestoken door een kwal. Joey's poging om zijn entertainmentcenter te verkopen blijkt niet zonder gevaar.

Chandler komt in een pijnlijke situatie terecht wanneer hij met Rachels baas uit is. Om dit te voorkomen, leert Joey hem ballroomdansen. Om dit te voorkomen, leert Joey hem ballroomdansen.

Phoebe raakt verliefd op haar sexy massageklant. Ross en Rachel proberen elkaar jaloers te maken. Chandler leert Joey's vriendin beter kennen. Ross' muzikale talenten zijn niet zo bijzonder als hij en Phoebe denken. Monica komt voor een verrassing te staan als ze bij de oogarts komt. Hij blijkt de aantrekkelijke zoon van haar ex-vriendje te zijn.

Rachels baas biedt haar promotie aan. Monica moet kiezen tussen een vaste baan als chef-kok in Where can I watch Friends in Canada for free?

restaurant en haar cateringbedrijf met Phoebe. Chandler probeert een date te regelen voor Rachel. Monica smeedt een plannetje om gezag te verwerven op haar nieuwe werk in een restaurant. Joey belandt in een klassenstrijd in het museum van Ross.

Een onbenullige uitdaging escaleert tot een serieuze wedstrijd tussen de jongens en de meiden. Rachel is personal shopper en voelt zich aangetrokken tot een klant.

Monica vindt Joey's nieuwe, grotere appartement ideaal voor gezelligheid. Rachel koppelt Ross aan de dochter van haar baas. De meiden willen Chandler met een stripclubbezoek over zijn relatiebreuk helpen. Ross spelt rugby om indruk te maken op Emily, en Monica probeert erachter te komen waar een geheimzinnige schakelaar in haar appartement voor dient. De zwangere Phoebe snakt naar vlees. De zwangere Phoebe snakt naar vlees. Phoebe ontdekt dat ze een drieling krijgt.

Phoebe ontdekt dat ze een drieling krijgt. De verwarde Ross en Emily bevinden zich telkens aan weerszijden van de Atlantische Oceaan en proberen Where can I watch Friends in Canada for free? te krijgen wat ze voor elkaar voelen. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis, en Joey flapt er tegenover Chandler uit dat hij zijn naam vreselijk vindt. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily. Ross vraagt Emily ten huwelijk en ze zegt ja, maar de vrienden vinden dat hun relatie nog te pril.

Where can I watch Friends in Canada for free? dwingt Joey om zich in een slaapkliniek te laten behandelen voor zijn gesnurk. Rachel jaagt Joshua weg door hem in een impulsieve bui ten huwelijk te vragen. De vrienden zijn uitgenodigd voor Ross' bruiloft, maar niet iedereen gaat.

Phoebe blijft thuis vanwege haar zwangerschap, en Rachel wil Ross niet met een ander zien trouwen. De meiden houden een babyshower voor Phoebe.

Na een gesprek met Phoebe beseft Rachel dat ze nog steeds Where can I watch Friends in Canada for free? Ross houdt. Tot Phoebe's schrik vertrekt Rachel onmiddellijk naar Londen. De dronken Chandler en Monica hebben seks. Rachel gaat op de reis die Ross en Emily eigenlijk als huwelijksreis wilden maken.

Nadat ze hebben afgesproken om elkaar na thuiskomst niet meer te zien, zoeken Chandler en Monica een plek om seks te hebben. Rachel geeft eindelijk tegenover Ross toe wat ze voor hem voelt, maar hij antwoordt dat dat niet gepast is omdat hij nu met Emily is getrouwd. Phoebe staat op het punt van bevallen. Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Emily zegt tegen Ross dat ze hem alleen een tweede kans geeft als hij alle banden met Rachel verbreekt.

Als Joey ontdekt dat ze een relatie hebben, laten ze hem zweren dat hij zijn mond houdt. Ross moet Rachel vertellen dat ze geen vrienden meer kunnen zijn vanwege Emily. Ross vertelt Emily dat hij de banden met Rachel en de andere vrienden weigert te verbreken.

Monica en Rachel zijn bang voor een langharige buurman, tot ze zien hoe knap hij is als hij geknipt is. Phoebe gaat uit met een horeca-inspecteur die steeds de favoriete restaurants van de vrienden sluit. Chandler zegt tegen Monica dat hij van haar houdt. Joey zit in een lastig parket als hij de relatie tussen Chandler en Monica moet verbergen. De verveelde Ross veroorzaakt chaos in het leven van Joey en Chandler.

Rachel voelt zich oncomfortabel bij de ongepaste band tussen haar date en zijn zus. Monica ergert zich aan Chandlers aanstellerige gelach om de slechte grapjes van haar baas. Rachel hoort onbedoeld hoe Monica over haar praat.

Chandler merkt dat Monica geen fijne massages geeft. Rachel steekt Joey in de kleren voor een auditie, compleet met mannenschoudertas. Terwijl ze een appartement bezichtigt, ziet Phoebe dat Monica en Chandler seks hebben en zo komt ze achter de waarheid. Als laatste ontdekt Ross ook dat ze een relatie hebben.

Ross jaagt zijn nieuwe buren tegen hem in het harnas wanneer hij weigert geld te geven voor het pensioencadeautje voor de conciërge. Chandler schiet in de stress als het onderwerp trouwen ter sprake komt. Joey is bang dat hij verliefd is op Monica. Joey is bang dat hij verliefd is op Monica. Joey raakt geobsedeerd door een vrouw die in Ross' appartementencomplex woont.

Phoebe en Gary kibbelen met Monica en Chandler over wie de meest bevredigende relatie heeft. Monica en Phoebe plannen een verrassingsfeestje voor Rachels verjaardag. Rachel raakt oorbellen kwijt die Monica aan Phoebe had uitgeleend. Rachel, die in Ross' appartement was om een blender te lenen, hoort het bericht en verwijdert het per ongeluk. Monica en Chandler doen met Ross en Joey een potje overgooien waar geen eind aan komt. Maar de twee krijgen ruzie en Joey gaat alleen verder.

Het loopt uit de hand als een jaloerse Chandler merkt dat Monica heeft geluncht met Richard en iedereen ontdekt dat Joey in een casino werkt om zijn film te financieren.

Rachel en Ross halen op een latere vlucht pranks met elkaar uit. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Daar blijken vlak voor hen Ross en Rachel in een dronken bui getrouwd te zijn. Chandler en Monica besluiten niet te trouwen, maar gaan wel samenwonen.

Monica is gekwetst dat Rachel niet zo enthousiast reageert als Joey. Phoebe probeert erachter te komen wat Ross echt voor Rachel voelt. Ross gaat naar een spraytanning-salon maar volgt de eenvoudige instructies niet goed op. Ross neemt tijdens colleges een Brits accent aan. Rachel en Ross gaan scheiden. Chandler en Monica passen op de drieling van Phoebe. Monica en Rachel halen herinneringen op, en die blijken niet alleen maar positief te zijn. Joey probeert uit alle macht om niet te flirten met zijn sexy nieuwe huisgenoot.

Rachel schaamt zich voor de hardloopstijl van Phoebe. Ross gaat naar een spraytanning-salon maar volgt de eenvoudige instructies niet goed op. Het dessert van niet-huiselijke Rachel is intrigerend. Ross en Monica blazen hun gekke dansje van de middelbare school nieuw leven in voor de uitzending.

Rachel koopt een medicijnkastje bij een winkel die Phoebe verafschuwt. Phoebe irriteert Monica en Rachel met haar eerlijkheid. Joey neemt met tegenzin een baan in de bediening aan bij Central Perk.

Het was echter niet de bedoeling dat Jill met Ross zou flirten. Het was echter niet de bedoeling dat Jill met Ross zou flirten. Monica wil niet toegeven dat ze ziek is en blijft proberen Chandler te verleiden. Als Joey ontdekt dat mensen denken dat Phoebe een pornoster is, huurt hij 'Buffay, The Vampire Layer' en komt de groep erachter dat het Ursula is. Chandler vindt het moeilijk zijn emoties te uiten. Chandler en Monica helpen elkaar hun eenzaamheid te overwinnen. Rachel ontdekt de waarheid over haar man.

Phoebe ontsnapt uit het ziekenhuis. Ross probeert Rachel en Phoebe martial arts te leren. Joey neemt een lookalike in dienst. Ross komt in de problemen omdat hij op date gaat met een student.

Chandler probeert de carrière van Joey te helpen. Rachel is op zoek naar een date voor een feest. Joey doet auditie voor een grote rol in een tv-show.

Joey doet auditie voor een grote rol in een tv-show. Maar Chandler verpest het allemaal bijna omdat Where can I watch Friends in Canada for free?

vergeet dat er telefonisch een bericht is achtergelaten. Joey beledigt een robot en zet hiermee zijn acteerrol op het spel. Joey beledigt een robot en zet hiermee zijn acteerrol op het spel. Phoebe schrijft een boek over Monica en Chandler. Chandler doet net alsof hij boos wordt wanneer Monica haar naam op een bruiloftslijst invult, maar in het geheim plant hij een aanzoek.

De Where can I watch Friends in Canada for free? van Rachel komt uit als Paul zijn emoties uit, maar nu kan hij niet stoppen met huilen. Joey koopt per ongeluk een boot. Na een voorval in de studentenflat wordt Ross eraan herinnerd hoe jong zijn vriendin is. Chandler laat Monica geloven dat hij een hekel heeft aan het huwelijk, waardoor zij troost zoekt bij Richard. Monica en Chandler verloven zich uiteindelijk toch.

Chandler heeft het moeilijk in de slaapkamer. Monica ontdekt dat haar ouders het geld voor haar bruiloft hebben uitgegeven aan een huisje aan het strand.

Joey neemt hulp van Rachel aan bij het zeilen. Chandler maakt geen indruk op Monica's vader. Chandler, Monica en Ross vertellen gênante geheimen over elkaar. Joey neemt Tag mee uit. Phoebe geeft Rachel uiteindelijk de eer om die functie te vervullen. Chandler probeert zijn excuses aan te bieden aan een vriendinnetje uit zijn jeugd. Janice, de ex-vriendin van Chandler, manipuleert Monica en Chandler zodanig dat ze haar uitnodigen voor de bruiloft. Rachel en Phoebe bemoeien zich met Joey's relatie met Erin.

Phoebe maakt zich zorgen dat Rachel liever bij Joey woont. Monica is van plan wraak te nemen op de bruiloft van haar nicht.

Ross en Joey komen vast te zitten op het dak. Rachel heeft een discussie met Tag. Ross en Joey komen vast te zitten op het dak. Rachel maakt de favoriete stoel van Joey kapot. Ross is woedend nadat Rachel Ben grapjes heeft geleerd. Ross en Joey strijden om dezelfde vrouw. Ross ziet dat Chandler een mannelijke stripclub verlaat.

Ross ziet dat Chandler een mannelijke stripclub verlaat. Rachel en Phoebe plannen haastig een verrassingsvrijgezellenfeest voor Monica. Ross en Chandler gaan de concurrentie aan met bruiloftspakken. Rachel komt in de problemen als ze in de Porsche van Monica rijdt. Joey komt erachter dat hij moet kiezen tussen een grote filmrol en de bruiloft. Ergens anders op het feest probeert Ross indruk te maken op een mooie, single vrouw; Chandler heeft het moeilijk op de dansvloer; en Joey wil indruk maken op een belangrijke Broadway-producer die een relatie heeft met de moeder va Chandler.

Joey denkt onterecht dat Phoebe zwanger is en brengt een galant gebaar. Als hij erachter komt, maakt hij zich drukker over andere zaken dan zijn relatie met Rachel. In de tussentijd verzinnen Phoebe en Joey smoesjes over een gaslek om het appartement van Monica en Chandler binnen te komen. Monica en Chandler komen terug van hun huwelijksreis. Phoebe voelt zich aangetrokken tot een knappe maar onhandige chef-kok.

Rachel geeft al het snoep weg en gaat met een Where can I watch Friends in Canada for free? schuldgevoel over op het uitschrijven van cheques voor de trick-or-treaters.

Monica raakt geïrriteerd als ze vermoedt dat haar nieuwe poetsvrouw haar spijkerbroeken en andere dingen steelt. Leonard Green, dat ze zwanger is van Ross. Leonard Green, dat ze zwanger is van Ross. Monica voelt zich schuldig dat Chandler door haar geen echt vrijgezellenfeest heeft gehad. Joey zegt dat hij de hele kalkoen in z'n eentje gaat opeten.

Rachel probeert te bemiddelen tussen een boze Joey en zijn zwangere zusje, Dina. Het pasgetrouwde stel Chandler en Monica krijgen te maken met de baas van Chandler, die in scheiding ligt. Pac-Man gamemachine, maar Phoebe belooft plechtig om de topscore te heroveren. Ross mag eindelijk een gespecialiseerde les geven. Monica spoort een terughoudende Chandler aan om te genieten van een geurend bad.

Chandler raakt geobsedeerd door wat er achter de gesloten deur van Monica's verboden, geheime kast zit. Phoebe probeert de depressieve Joey op te beuren en brengt hem de meest blije hond ter wereld.

De mannen spreken af dat Joey het tijdens het avondeten tegen Rachel moet vertellen, ongeacht de mogelijke consequenties. Rachel hoopt hun vriendschap te kunnen herstellen door Joey een leugen te vertellen over haar ongeboren kind. In de tussentijd is Ross geschokt als Jack en Judy hem en de zwangere Rachel vragen om net te doen alsof ze getrouwd zijn. Joey staat erop dat al zijn vrienden aanwezig zijn bij het interview om ervoor te zorgen dat hij niet weer iets stoms zegt. Monica probeert het goed te maken dat ze Sandra vergeten is uit te nodigen voor de babyshower.

Chandler is heel zenuwachtig voor een belangrijk sollicitatiegesprek en krijgt twijfelachtige coaching van Phoebe. Monica en Phoebe gaan een weddenschap aan over de geboortedatum. Joey verklaart dat een knappe patiënt, Cliff, geschikt is als romantische partner voor Phoebe. Monica en Chandler hebben seks nadat ze verschillende locaties in het ziekenhuis hebben geprobeerd.

Joey kan zich niet inhouden en spiekt even wanneer Rachel vergeefs probeert borstvoeding te geven. Rachel is uitgeput omdat baby Emma blijft huilen en is wanhopig op zoek naar een oplossing. Chandler is van plan om naar Tulsa, Oklahoma te verhuizen voor zijn werk maar maakt zich zorgen of carrièregerichte Monica nog steeds met hem mee wil gaan. Chandler is in Tulsa, Oklahoma voor zijn werk. Rachel is te laat omdat ze haar baby niet bij een oppas wil achterlaten. Rachel is te laat omdat ze haar baby niet bij een oppas wil achterlaten.

Chandler voelt zich bedreigt door Monica's voortdurende gepraat over een mannelijke collega die grappiger is dan hij is. De jongens zijn ontzet als ze een oude videoband ontdekken waarop mogelijk te zien is dat Monica seks heeft met haar ex.

Ook Chandler is beledigd dat ook hij niet wordt overwogen als de beste adoptieouder. Chandler gaat terug naar New York om Monica te zien. Nadat Rachel in een opwelling een knappe restaurantmanager haar telefoonnummer geeft, is ze bang dat hij belt als Ross in hun appartement is. Terwijl hij zit te zwoegen, denkt Chandler terug aan de gênantere momenten van eerdere feestdagen met zijn vrienden.

Nadat hij ontslag heeft genomen, moet Chandler snel een andere baan vinden. Hij was haar invaller tijdens haar zwangerschapsverlof. Ross probeert uit alle macht Joey weg te houden bij de knappe nieuwe nanny van Emma, Molly.

Joey laat zijn wenkbrauwen waxen voor een fotosessie. Monica heeft haar eisprong en wil seks met Chandler wanneer ze oppassen op Emma. Ross is geschokt als hij erachter komt wie hem heeft beroofd toen hij nog kind was. Joey wordt helemaal gek van Rachels inspanningen om het appartement babyproof te maken. Monica wordt ontzettend alert wanneer Phoebe haar om hulp vraagt om te voorkomen dat ze contact opneemt met Mike.

Ze bekvechten echter over hoe ze het fortuin gaan uitgeven als ze winnen, en Monica irriteert de rest als ze alleen loten voor haar en Chandler koopt. Phoebe pakt geërgerd de schaal waar alle loten in zitten en dreigt deze van het balkon te gooien. De anderen leggen hun ruzie bij, maar Phoebe wordt opgeschrikt door een duif waardoor ze de schaal alsnog laat vallen. Chandler wacht opgewonden op de beslissing van zijn bedrijf over zijn toekomst. Ross noemt Rachel 'mama' om Emma het woord te leren.

Rachel is later aanwezig bij de opnamen van de emotionele scène en heeft die nacht een verrassende droom over Joey. Rachel en dronken Monica misdragen zich op de bijeenkomst en zitten achter de knappe acteurs aan.

Chandler en Monica gaan nerveus naar een fertiliteitskliniek en hun bezoekje wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers vervelende ex onverwacht binnenkomt. Phoebe komt David tegen, een ex van lang geleden. Chandler begaat een onvergeeflijke actie wanneer hij en Monica een stel bezoeken dat een schattig jongetje heeft geadopteerd. Ross gaat naar een spraytanning-salon maar volgt de eenvoudige instructies niet goed op. Om Amy te helpen verantwoordelijker te worden, negeert Rachel het hevige protest van Ross en laat Amy op Emma oppassen.

Ze krijgt al snel spijt van die beslissing. Monica en Chandler maken zich zorgen wanneer Joey probeert moeilijke woorden te gebruiken in een aanbevelingsbrief naar het adoptiebureau.

Joey is beledigd wanneer Chandler liegt over het zien van Joey's bizarre auditievideo. Ross probeert Rachel te helpen haar irrationele angst voor schommels te overwinnen zodat Emma lekker kan spelen in de speeltuin. De problemen worden groter wanneer Monica weigert de uitgehongerde gasten binnen te laten in hun appartement. Joey gaat op date met Phoebe's vriendin maar irriteert haar met zijn territoriale eetgewoonten. Zij overweegt hen haar baby te laten adopteren als de baby is geboren.

Dan komen ze erachter dat de vrouw een makelaar is. Het stel is in het geheim op huizenjacht en weten niet hoe ze hun beste vrienden moeten vertellen dat ze de stad verlaten. Chandler en Ross gaan naar een reünie van de universiteit en ontmoeten een aantrekkelijke vrouw waarvan ze hadden beloofd geen relatie mee te beginnen toen ze op school zaten.

Joey is de vervanger voor Phoebe's vader die in de gevangenis zit, maar neemt zijn rol veel te serieus. Joey haalt francofiel Phoebe over om hem Frans te leren voor een belangrijke auditie. Phoebe overweegt haar getrouwde naam te veranderen in iets exotischers. Monica en Chandler bekijken het huis dat te koop staat naast hun nieuwe huis en doen een verrassende ontdekking. Monica snauwt strikte opdrachten wanneer ze heel nauwkeurig spullen inpakt voor haar nieuwe leven in de buitenwijken met Chandler.

De zes vrienden zijn er altijd voor elkaar geweest tijdens de ups en downs van het volwassen worden. Hun laatste dag samen zit vol met spannende gebeurtenissen en onverwachte verassingen. Ondanks dat de vrienden grote beslissingen maken met betrekking tot hun toekomst, zijn ze voor altijd met elkaar verbonden, wat er ook gebeurt.

Eerste helft van een uur durende aflevering. Ze ontdekt dat onafhankelijkheid niet zo eenvoudig is, zeker niet zonder papa's creditcards.

Ze ontdekt dat onafhankelijkheid niet zo eenvoudig is, zeker niet zonder papa's creditcards. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest. Hij is niet blij met de achternaam die ze voor het kind heeft gekozen. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest. Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden.

Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden. De meiden besluiten daarop de voormalige adviseur van het Witte Huis met verrekijkers te bespieden. Joey vraagt Monica zich voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Joey vraagt Monica zich Where can I watch Friends in Canada for free?

te doen als zijn nieuwe vriendin, omdat hij zijn ex weer voor zich wil winnen. De groep gaat terug naar het appartement van de meiden, waar Ross Rachel probeert te vertellen dat hij haar leuk vindt.

De groep gaat terug naar het appartement van de meiden, waar Ross Rachel probeert te vertellen dat hij haar leuk vindt. Chandler twijfelt over zijn seksuele geaardheid.

Chandler twijfelt over zijn seksuele geaardheid. Ross compenseert zijn eenzaamheid door een aap genaamd Marcel als kamergenoot te nemen. Ross compenseert zijn eenzaamheid door een aap genaamd Marcel als kamergenoot te nemen. Joey betrapt haar en Ross terwijl ze aan het zoenen zijn. Joey betrapt haar en Ross terwijl ze aan het zoenen zijn. Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit. Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit. Rachel probeert de score gelijk te trekken.

Rachel probeert de score gelijk te trekken. Ross heeft zijn twijfels over het ouderschap wanneer hij met Carol en Susan naar zwangerschapsgym gaat. Ross heeft zijn twijfels over het ouderschap wanneer hij met Carol en Susan naar zwangerschapsgym gaat. Phoebe's tweelingzus breekt Joey's hart en Phoebe probeert het te lijmen. De vrouwen binden de strijd aan met de mannen in een weinig vriendschappelijk potje Where can I watch Friends in Canada for free?.

De vrouwen binden de strijd aan met de mannen in een weinig vriendschappelijk potje pokeren. Er lijkt eindelijk een romantisch avondje samen te komen voor Rachel en Ross. Net als er eindelijk een romantisch avondje Where can I watch Friends in Canada for free?

lijkt te komen voor Rachel en Ross, komt haar ex-verloofde binnenstormen. Phoebe werkt op uitzendbasis als Chandlers secretaresse. Phoebe werkt op uitzendbasis als Chandlers secretaresse. Phoebe geeft Monica een afschuwelijk kapsel. Phoebe geeft Monica een afschuwelijk kapsel. Rachel is overstuur door Monica's groeiende vriendschap met Julie. Rachel is overstuur door Monica's groeiende vriendschap met Julie.

Heckles overlijdt en al zijn bezittingen aan Monica en Rachel nalaat, ontdekt Chandler griezelige overeenkomsten tussen zijn leven en dat van de overleden excentriekeling. Heckles overlijdt en al zijn bezittingen aan Monica en Rachel nalaat, ontdekt Chandler griezelige overeenkomsten tussen zijn leven en dat van de overleden excentriekeling. Monica, Ross en Chandler hebben geld, maar Phoebe, Rachel en Joey Where can I watch Friends in Canada for free?. Monica, Ross en Where can I watch Friends in Canada for free?

hebben geld, maar Phoebe, Rachel en Joey niet. Ross moet nu een keuze maken tussen haar en Julie. Ross moet nu een keuze maken tussen haar en Julie. Joey en Chandler helpen hem door een lijst met voor- en nadelen te maken. Joey en Chandler helpen hem door een lijst met voor- en nadelen te maken.

Rachel krijgt te horen dat haar moeder en vader uit elkaar gaan. Rachel krijgt te horen dat haar moeder en vader uit elkaar gaan. Joey wordt gestalkt door een fan van de soapserie waar hij in speelt. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Joey wordt gestalkt door een fan van de soapserie waar hij in speelt. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Ross en Marcel beleven samen een wilde dag in de stad. Tweede deel van een tweedelige aflevering.

Ross en Marcel beleven samen een wilde dag in de stad. Tweede deel van een tweedelige aflevering. Ook komen de gevoelens die Ross altijd voor Rachel heeft gehad aan het licht. Ook komen de gevoelens die Ross altijd voor Rachel heeft gehad aan het licht. Monica verzorgt de catering op een feest en valt als een blok voor een vriend van haar ouders.

Monica verzorgt de catering op een feest en valt als een blok voor een vriend van haar ouders. Monica's vader ontdekt dat Monica met zijn beste vriend aan het daten is. Monica's vader ontdekt dat Monica met zijn beste vriend aan het daten is. Monica's vader ontdekt dat Monica met zijn beste vriend aan het daten is. Phoebe ontmoet een broer waarvan ze het bestaan niet wist.

Phoebe ontmoet een broer waarvan ze het bestaan niet wist. Er breekt chaos uit als haar gescheiden ouders beide op het feest verschenen.

Er breekt chaos uit als haar gescheiden ouders beide op het feest verschenen. Phoebe doet zich voor als de agent van Joey om hem aan goede rollen te helpen. Phoebe doet zich voor als de agent van Joey om hem aan goede rollen te helpen.

De twee hebben moeite met het opbouwen van band. De twee hebben moeite met het opbouwen van band. Ze denken terug aan drie jaar geleden. Ze denken terug aan drie jaar geleden. De nieuwe baan van Rachel zet haar relatie met Ross onder druk. De nieuwe baan van Rachel zet haar relatie met Ross onder druk. Eerste deel van een tweedelige aflevering. Tweede deel van een tweedelige aflevering. Monica krijgt van een aanbidder een fooi die een klein vermogen waard is. Door een hypnosebandje gedraagt Chandler zich als een vrouw.

Monica werkt als serveerster en krijgt van een aanbidder een fooi die een klein vermogen waard is. Monica gaat uit met Pete, hoewel ze zich nog steeds niet tot hem aangetrokken voelt. Monica gaat uit met Pete, hoewel ze zich nog steeds niet tot hem aangetrokken voelt. Rachels baas gaat uit met Chandler, wat een groot probleem oplevert voor Rachel. Rachels baas gaat uit met Chandler, wat een groot probleem oplevert voor Rachel. Ross laat een tv-interview schieten om Rachel te helpen, die een blessure heeft opgelopen.

Joey en Chandler adopteren een eend en een kip. Ross laat een tv-interview schieten om Rachel te helpen, die een blessure heeft opgelopen. Joey en Chandler adopteren een eend en een kip. Joey wordt verliefd op Kate, maar die krijgt dan een baan aangeboden in Los Angeles. Joey wordt verliefd op Kate, maar die krijgt dan een baan aangeboden in Los Angeles. Phoebe kan niet kiezen tussen twee mannen.

Monica's vriend verrast haar door haar niet ten huwelijk te vragen. Monica's vriend verrast haar door haar niet ten huwelijk te vragen. Phoebe stuurt Ross op een date met een vrouw die vroeger kaal was.

Phoebe stuurt Ross op een date met een vrouw die vroeger kaal was. Phoebe ontmoet een vriend van de familie die het verleden van haar familie kent. Ross ontdekt dat Rachel nog steeds van hem houdt. Phoebe ontmoet een vriend van de familie die het verleden van haar familie kent. Phoebe legt het bij met haar moeder. Monica wordt gestoken door een kwal. Joey's poging om zijn entertainmentcenter te verkopen blijkt niet zonder gevaar.

Chandler komt in een pijnlijke situatie terecht wanneer hij met Rachels baas uit is. Om dit te voorkomen, leert Joey hem ballroomdansen. Om dit te voorkomen, leert Joey hem ballroomdansen. Phoebe raakt verliefd op haar sexy massageklant. Ross en Rachel proberen elkaar jaloers te maken. Chandler leert Joey's vriendin beter kennen. Ross' muzikale talenten zijn niet zo bijzonder als hij en Phoebe denken. Monica komt voor een verrassing te staan als ze bij de oogarts komt. Hij blijkt de aantrekkelijke zoon van haar ex-vriendje te zijn.

Rachels baas biedt haar promotie aan. Monica moet kiezen tussen een vaste baan als chef-kok in een restaurant en haar cateringbedrijf met Phoebe. Chandler probeert een date te regelen voor Rachel. Monica smeedt een plannetje om gezag te verwerven op haar nieuwe werk in een restaurant.

Joey belandt in een klassenstrijd in het museum van Ross. Een onbenullige uitdaging escaleert tot een serieuze wedstrijd tussen de jongens en de meiden. Rachel is personal shopper en voelt zich aangetrokken tot een klant. Monica vindt Joey's nieuwe, grotere appartement ideaal voor gezelligheid. Rachel koppelt Ross aan de dochter van haar baas.

De meiden willen Chandler met een stripclubbezoek over zijn relatiebreuk helpen. Ross spelt rugby om indruk te maken op Emily, en Monica probeert erachter te komen waar een geheimzinnige schakelaar in haar appartement voor dient. De zwangere Phoebe snakt naar vlees. De zwangere Phoebe snakt naar vlees. Phoebe ontdekt dat ze een drieling krijgt. Phoebe ontdekt dat ze een drieling krijgt. De verwarde Ross en Emily bevinden zich telkens aan weerszijden van de Atlantische Oceaan en proberen helder te krijgen wat ze voor elkaar voelen.

Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis, en Joey flapt er tegenover Chandler uit dat hij zijn naam vreselijk vindt. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily. Ross vraagt Emily ten huwelijk en ze zegt ja, maar de vrienden vinden dat hun relatie nog te pril.

Chandler dwingt Joey om zich in een slaapkliniek te laten behandelen voor zijn gesnurk. Rachel jaagt Joshua weg door hem in een impulsieve bui ten huwelijk te vragen. De vrienden zijn uitgenodigd voor Ross' bruiloft, maar niet iedereen gaat.

Phoebe blijft thuis vanwege haar zwangerschap, en Rachel wil Ross niet met een ander zien trouwen. De meiden houden een babyshower voor Phoebe. Na een gesprek met Phoebe beseft Rachel dat ze nog steeds van Ross houdt. Tot Phoebe's schrik vertrekt Rachel onmiddellijk naar Londen. De dronken Chandler en Monica hebben seks. Rachel gaat op de reis die Ross en Emily eigenlijk als huwelijksreis wilden maken. Nadat ze hebben afgesproken om elkaar na thuiskomst niet meer te zien, zoeken Chandler en Monica een plek om seks te hebben.

Rachel geeft eindelijk tegenover Ross toe wat ze voor hem voelt, maar hij antwoordt dat dat niet gepast is omdat hij nu met Emily is getrouwd. Phoebe staat op het punt van bevallen. Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen. Emily zegt tegen Ross dat ze hem alleen een tweede kans geeft als hij alle banden met Rachel verbreekt.

Als Joey ontdekt dat ze een relatie hebben, laten ze hem zweren dat hij zijn mond houdt. Ross moet Rachel vertellen dat ze geen vrienden meer kunnen zijn vanwege Emily. Ross vertelt Emily dat hij de banden met Rachel en de andere vrienden weigert te verbreken. Monica en Rachel zijn bang voor een langharige buurman, tot ze zien hoe knap hij is als hij geknipt is.

Phoebe gaat uit met een horeca-inspecteur die steeds de favoriete restaurants van de vrienden sluit. Chandler zegt tegen Monica dat hij van haar houdt. Joey zit in een lastig parket als hij de relatie tussen Chandler en Monica moet verbergen.

De verveelde Ross veroorzaakt chaos in het leven van Joey en Chandler. Rachel voelt zich oncomfortabel bij de ongepaste band tussen haar date en zijn zus. Monica ergert zich aan Chandlers aanstellerige gelach om de slechte grapjes van haar baas. Rachel hoort onbedoeld hoe Monica over haar praat. Chandler merkt dat Monica geen fijne massages geeft. Rachel steekt Joey in de kleren voor een auditie, compleet met mannenschoudertas.

Terwijl ze een appartement bezichtigt, ziet Phoebe dat Monica en Chandler seks hebben en zo komt ze achter de waarheid. Als laatste ontdekt Ross ook dat ze een relatie hebben.

Ross jaagt zijn nieuwe buren tegen hem in het harnas wanneer hij weigert geld te geven voor het pensioencadeautje voor de conciërge. Chandler schiet in de stress als het onderwerp trouwen ter sprake komt.

Joey is bang dat hij verliefd is op Monica. Joey Where can I watch Friends in Canada for free? bang dat hij verliefd is op Monica. Joey raakt geobsedeerd door een vrouw die in Ross' appartementencomplex woont. Phoebe en Gary kibbelen met Monica en Chandler over wie de meest bevredigende relatie heeft. Monica en Phoebe plannen een verrassingsfeestje voor Rachels verjaardag. Rachel raakt oorbellen kwijt die Monica aan Phoebe had uitgeleend.

Rachel, die in Ross' appartement was om een blender te lenen, hoort het bericht en verwijdert het per ongeluk. Monica en Chandler doen met Ross en Joey een potje overgooien waar geen eind aan komt. Maar de twee krijgen ruzie en Joey gaat alleen verder. Het loopt uit de hand als een jaloerse Chandler merkt dat Monica heeft geluncht met Richard en iedereen ontdekt dat Joey in een casino werkt om zijn film te financieren. Rachel en Ross halen op een latere vlucht pranks met elkaar uit.

Eerste deel van een tweedelige aflevering. Daar blijken vlak voor hen Ross en Rachel in een dronken bui getrouwd te zijn. Chandler en Monica besluiten niet te trouwen, maar gaan wel samenwonen. Monica is gekwetst dat Rachel niet zo enthousiast reageert als Joey. Phoebe probeert erachter te komen wat Ross echt voor Rachel voelt. Ross gaat naar een spraytanning-salon maar volgt de eenvoudige instructies niet goed op.

Ross neemt tijdens colleges een Brits accent aan. Rachel en Ross gaan scheiden. Chandler en Monica passen op de drieling van Phoebe. Monica en Rachel halen herinneringen op, en die blijken niet alleen maar positief te zijn. Joey probeert uit alle macht om niet te flirten met zijn sexy nieuwe huisgenoot.

Rachel schaamt zich voor de hardloopstijl van Phoebe. Ross gaat naar een spraytanning-salon maar volgt de eenvoudige instructies niet goed op. Het dessert van niet-huiselijke Rachel is intrigerend. Ross en Monica blazen hun gekke dansje van de middelbare school nieuw leven in voor de uitzending.

Rachel koopt een medicijnkastje bij een winkel die Phoebe verafschuwt. Phoebe irriteert Monica en Rachel met haar eerlijkheid. Joey neemt met tegenzin een baan in de bediening aan bij Central Perk. Het was echter niet de bedoeling dat Jill met Ross zou flirten.

Het was echter niet de bedoeling dat Jill met Ross zou flirten. Monica wil niet toegeven dat ze ziek is en blijft proberen Chandler te verleiden. Als Joey ontdekt dat mensen denken dat Phoebe een pornoster is, huurt hij 'Buffay, The Vampire Layer' en komt de groep erachter dat het Ursula is.

Chandler vindt het moeilijk zijn emoties te uiten. Chandler en Monica helpen elkaar hun eenzaamheid te overwinnen. Rachel ontdekt de waarheid over haar man. Phoebe ontsnapt uit het ziekenhuis. Ross probeert Rachel en Phoebe martial arts te leren.

Joey neemt een lookalike in dienst. Ross komt in de problemen omdat hij op date gaat met een student. Chandler probeert de carrière van Joey te helpen. Rachel is op zoek naar een date voor een feest. Joey doet auditie voor een grote rol in een tv-show.

Joey doet auditie voor een grote rol in een tv-show. Maar Chandler verpest het allemaal bijna omdat hij vergeet dat er telefonisch een bericht is achtergelaten. Joey beledigt een robot en zet hiermee zijn acteerrol op het spel.

Joey beledigt een robot en zet hiermee zijn acteerrol op het spel. Phoebe schrijft een boek over Monica en Chandler. Chandler doet net alsof hij boos wordt wanneer Monica haar naam op een bruiloftslijst invult, maar in het geheim plant hij een aanzoek.

De wens van Rachel komt uit als Paul zijn emoties uit, maar nu kan hij niet stoppen met huilen. Joey koopt per ongeluk een boot. Na een voorval in de studentenflat wordt Ross eraan herinnerd hoe jong zijn vriendin is.

Chandler laat Monica geloven dat hij een hekel heeft aan het huwelijk, waardoor zij troost zoekt bij Richard. Monica en Chandler verloven zich uiteindelijk toch. Chandler heeft het moeilijk in de slaapkamer.

Monica ontdekt dat haar ouders het geld voor haar bruiloft hebben uitgegeven aan een huisje aan het strand. Joey neemt hulp van Rachel aan bij het zeilen. Chandler maakt geen indruk op Monica's vader. Chandler, Monica en Ross vertellen gênante geheimen over elkaar.

Joey neemt Tag mee uit. Phoebe geeft Rachel Where can I watch Friends in Canada for free? de eer om die functie te vervullen. Chandler probeert zijn excuses aan te bieden aan een vriendinnetje uit zijn jeugd.

Janice, de ex-vriendin van Chandler, manipuleert Monica en Chandler zodanig dat ze haar uitnodigen voor de bruiloft. Rachel en Phoebe bemoeien zich met Joey's relatie met Erin. Phoebe maakt zich zorgen dat Rachel liever bij Joey woont. Monica is van plan wraak te nemen op de bruiloft van haar nicht. Ross en Joey komen vast te zitten op het dak. Rachel heeft een discussie met Tag. Ross en Joey komen vast te zitten op het dak.

Rachel maakt de favoriete stoel van Joey kapot. Ross is woedend nadat Rachel Ben grapjes heeft geleerd. Ross en Joey strijden om dezelfde vrouw. Ross ziet dat Chandler een mannelijke stripclub verlaat.

Ross ziet dat Chandler een mannelijke stripclub verlaat. Rachel en Phoebe plannen haastig een verrassingsvrijgezellenfeest voor Monica. Ross en Chandler gaan de concurrentie aan met bruiloftspakken. Rachel komt in de problemen als ze in de Porsche van Monica rijdt. Joey komt erachter dat hij moet kiezen tussen een grote filmrol en de bruiloft. Ergens anders op het feest probeert Ross indruk te Where can I watch Friends in Canada for free? op een mooie, single vrouw; Chandler heeft het moeilijk op de dansvloer; en Joey wil indruk maken op een belangrijke Broadway-producer die een relatie heeft met de moeder va Chandler.

Joey denkt onterecht dat Phoebe zwanger is en brengt een galant gebaar. Als hij erachter komt, maakt hij zich drukker over andere zaken dan zijn relatie met Rachel. In de tussentijd verzinnen Phoebe en Joey smoesjes over een gaslek om het appartement van Monica en Chandler binnen te komen.

Monica en Chandler komen terug van hun huwelijksreis. Phoebe voelt zich aangetrokken tot een knappe maar onhandige chef-kok. Rachel geeft al het snoep weg en gaat met een groot schuldgevoel over op het uitschrijven van cheques voor de trick-or-treaters. Monica raakt geïrriteerd als ze vermoedt dat haar nieuwe poetsvrouw haar spijkerbroeken en andere dingen steelt. Leonard Green, dat ze zwanger is van Ross.

Leonard Green, dat ze zwanger is van Ross. Monica voelt zich schuldig dat Chandler door haar geen echt vrijgezellenfeest heeft gehad. Joey zegt dat hij de hele kalkoen in z'n eentje gaat opeten. Rachel probeert te bemiddelen tussen een boze Joey en zijn zwangere zusje, Dina. Het pasgetrouwde stel Chandler en Monica krijgen te maken met de baas van Chandler, die in scheiding ligt.

Pac-Man gamemachine, maar Phoebe belooft plechtig om de topscore te heroveren. Ross mag eindelijk een gespecialiseerde les geven. Monica spoort een terughoudende Chandler aan om te genieten van een geurend bad.

Chandler raakt geobsedeerd door wat er achter de Where can I watch Friends in Canada for free? deur van Monica's verboden, geheime kast zit. Phoebe probeert de depressieve Joey op Where can I watch Friends in Canada for free? beuren en brengt hem de meest blije hond ter wereld. De mannen spreken af dat Joey het tijdens het avondeten tegen Rachel moet vertellen, ongeacht de mogelijke consequenties.

Rachel hoopt hun vriendschap te kunnen herstellen door Joey een leugen te vertellen over haar ongeboren kind. In de tussentijd is Ross geschokt als Jack en Judy hem en de zwangere Rachel vragen om net te doen alsof ze getrouwd zijn. Joey staat erop dat al zijn vrienden aanwezig zijn bij het interview om ervoor te zorgen dat hij niet weer iets stoms zegt. Monica probeert het goed te maken dat ze Sandra vergeten is uit te nodigen voor de babyshower.

Chandler is heel zenuwachtig voor een belangrijk sollicitatiegesprek en krijgt twijfelachtige coaching van Phoebe. Monica en Phoebe gaan een weddenschap aan over de geboortedatum. Joey verklaart dat een knappe patiënt, Cliff, geschikt is als romantische partner voor Phoebe.

Monica en Chandler hebben seks nadat ze verschillende locaties in het ziekenhuis hebben geprobeerd. Joey kan zich niet inhouden en spiekt even wanneer Rachel vergeefs probeert borstvoeding te geven. Rachel is uitgeput omdat baby Where can I watch Friends in Canada for free? blijft huilen en is wanhopig op zoek naar een oplossing. Chandler is van plan om naar Tulsa, Oklahoma te verhuizen voor zijn werk maar maakt zich zorgen of carrièregerichte Monica nog steeds met hem mee wil gaan.

Chandler is in Tulsa, Oklahoma voor zijn werk. Rachel is te laat omdat ze haar baby niet bij een oppas wil achterlaten. Rachel is te laat omdat ze haar baby niet bij een oppas wil achterlaten. Chandler voelt zich bedreigt door Monica's voortdurende gepraat over een mannelijke collega die grappiger is dan hij is. De jongens zijn ontzet als ze een oude videoband ontdekken waarop mogelijk te zien is dat Monica seks heeft met haar ex.

Ook Chandler is beledigd dat ook hij niet wordt overwogen als de beste adoptieouder. Chandler gaat terug naar New York om Monica te zien. Nadat Rachel in een opwelling een knappe restaurantmanager haar telefoonnummer geeft, is ze bang dat hij belt als Ross in hun appartement is. Terwijl hij zit te zwoegen, denkt Chandler terug aan de gênantere momenten van eerdere feestdagen met zijn vrienden. Nadat hij ontslag heeft genomen, moet Chandler snel een andere baan vinden. Hij was haar invaller tijdens haar zwangerschapsverlof.

Ross probeert uit alle macht Joey weg te houden bij de knappe nieuwe nanny van Emma, Molly. Joey laat zijn wenkbrauwen waxen voor een fotosessie. Monica heeft haar eisprong en wil seks met Chandler wanneer ze oppassen op Emma. Ross is geschokt als hij erachter komt wie hem heeft beroofd toen hij nog kind was. Joey wordt helemaal gek van Rachels inspanningen om het appartement babyproof te maken.

Monica wordt ontzettend alert wanneer Phoebe haar om hulp vraagt om te voorkomen dat ze contact opneemt met Mike. Ze bekvechten echter over hoe ze het fortuin gaan uitgeven als ze winnen, en Monica irriteert de rest als ze alleen loten voor haar en Chandler koopt.

Phoebe pakt geërgerd de schaal waar alle loten in zitten en dreigt deze van het balkon te gooien. De anderen leggen hun ruzie bij, maar Phoebe wordt opgeschrikt door een duif waardoor ze de schaal alsnog laat vallen. Chandler wacht opgewonden op de beslissing van zijn bedrijf over zijn toekomst. Ross noemt Rachel 'mama' om Emma het woord Where can I watch Friends in Canada for free?

leren. Rachel is later aanwezig bij de opnamen van de emotionele scène en heeft die nacht een verrassende droom over Joey. Rachel en dronken Monica misdragen zich op de bijeenkomst en zitten achter de knappe acteurs aan. Chandler en Monica gaan nerveus naar een fertiliteitskliniek en hun bezoekje wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers vervelende ex onverwacht binnenkomt. Phoebe komt David tegen, een ex van lang geleden.

Chandler begaat een onvergeeflijke actie wanneer hij en Monica een stel bezoeken dat een schattig jongetje heeft geadopteerd. Ross gaat naar een spraytanning-salon maar volgt de eenvoudige instructies niet goed op. Om Amy te helpen verantwoordelijker te worden, negeert Rachel het hevige protest van Ross en laat Amy op Emma oppassen. Ze krijgt al snel spijt van die beslissing. Monica en Chandler maken zich zorgen wanneer Joey probeert moeilijke woorden te gebruiken in een aanbevelingsbrief naar het adoptiebureau.

Joey is beledigd wanneer Chandler liegt over het zien van Joey's bizarre auditievideo. Ross probeert Rachel te helpen haar irrationele angst voor schommels te overwinnen zodat Emma lekker kan spelen in de speeltuin.

De problemen worden groter wanneer Monica weigert de uitgehongerde gasten binnen te laten in hun appartement. Joey gaat op date met Phoebe's vriendin maar irriteert haar met zijn territoriale eetgewoonten. Zij overweegt hen haar baby te laten adopteren als de baby is geboren. Dan komen ze erachter dat de vrouw een makelaar is. Het stel is in het geheim op huizenjacht en weten niet hoe ze hun beste vrienden moeten vertellen dat ze de stad verlaten.

Chandler en Ross gaan naar een reünie van de universiteit en ontmoeten een aantrekkelijke vrouw waarvan ze hadden beloofd geen relatie mee te beginnen toen ze op school zaten.

Joey is de vervanger voor Phoebe's vader die in de gevangenis zit, maar neemt zijn rol veel te serieus. Joey haalt francofiel Phoebe over om hem Frans te leren voor een belangrijke auditie. Phoebe overweegt haar getrouwde naam te veranderen in iets exotischers. Monica en Chandler bekijken het huis dat te koop staat naast hun nieuwe huis en Where can I watch Friends in Canada for free?

een verrassende ontdekking. Monica snauwt strikte opdrachten wanneer ze heel nauwkeurig spullen inpakt voor haar nieuwe leven in de buitenwijken met Chandler. De zes vrienden zijn er altijd voor elkaar geweest tijdens de ups en downs van het volwassen worden. Hun laatste dag samen zit vol met spannende gebeurtenissen en onverwachte verassingen.

Ondanks dat de vrienden grote beslissingen maken met betrekking tot hun toekomst, zijn ze voor altijd met elkaar verbonden, wat er ook gebeurt. Eerste helft van een uur durende aflevering. Ze ontdekt dat onafhankelijkheid niet zo eenvoudig is, zeker niet zonder papa's creditcards. Ze ontdekt dat onafhankelijkheid niet zo eenvoudig is, zeker niet zonder papa's creditcards.

Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest. Hij is niet Where can I watch Friends in Canada for free? met de achternaam die ze voor het kind heeft gekozen. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest.

Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden. Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden. De meiden besluiten daarop de voormalige adviseur van het Witte Huis met verrekijkers te bespieden.

Joey vraagt Monica zich voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Joey vraagt Monica zich voor te doen als zijn nieuwe vriendin, omdat hij zijn ex weer voor zich wil winnen. De groep gaat terug naar het appartement van de meiden, waar Ross Rachel probeert te vertellen dat hij haar leuk vindt. De groep gaat terug naar het appartement van de meiden, waar Ross Rachel probeert te vertellen dat hij haar leuk vindt.

Chandler twijfelt over zijn seksuele geaardheid. Chandler twijfelt over zijn seksuele geaardheid. Ross compenseert zijn eenzaamheid door een aap genaamd Marcel als kamergenoot te nemen. Ross compenseert zijn eenzaamheid door een aap genaamd Marcel als kamergenoot te nemen. Joey betrapt haar en Ross terwijl ze aan het zoenen zijn. Joey betrapt haar en Ross terwijl ze aan het zoenen zijn.

Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit. Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit. Rachel probeert de score gelijk te trekken. Rachel probeert de score gelijk te trekken.

Contact us

Find us at the office

Cudd- Lehnert street no. 7, 84569 New Delhi, India

Give us a ring

Esly Garzone
+76 910 442 603
Mon - Fri, 10:00-16:00

Contact us